Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Přejít na stranu:  Předchozí 123456 Další
Aktuální stránka: 4 z 6
Re: MB Trading
Vloženo uživatelem: japapatramtara
Datum: February 28, 2009 11:28PM
Statut uživatele: Silver member

ted jsem si zalozil demo u MB(futures), nainstaloval free ninju, pripojil ji na data od MB a snazil se na ne pripojit z ninji a nic.. proste mi to po snaze pripojeni na demoucet MBT do ninji pise, ze nemam korektni jmeno a heslo a pritom ho mam.. tak netusim cim to

Datum: March 1, 2009 08:16AM

huh... tak se probudim, zkusim znovu a ono to zaclo zazrakem fungovat. Tyhle krabicky blikaci me neprestanou udivovat.

Vloženo uživatelem: jirkva
Datum: March 3, 2009 11:07AM

to japapa...:
Dle mého to bylo na straně MBT, já se taktéž v sobotu nedostal na demo účty u MBT......

Datum: March 3, 2009 01:51PM

jirkva:

jejich boj.. prisli o zakaznika.. kdyz to neslo, tak jsem si zalozil demo u mirusu, ktere mi bezi.. takze maji peska. Ale dekuji za informaci thumbs up

Vloženo uživatelem: woodie
Datum: April 22, 2009 06:33PM

jirkva Napsal:
-------------------------------------------------------
> to japapa...:
> Dle mého to bylo na straně MBT, já se taktéž v
> sobotu nedostal na demo účty u MBT......

Já mám vážný problém!!Mám fungující systém,ale mbt mě dneska během tří otevřených pozic neumožnila je zavřít a pak když jsem se odhlásil tak ani zpět připojit???Co to jako dneska bylo?Chvíli mi nešel ani firefox ani google na omluvu,ale na o2 se to prověřilo a že je prý ok.Nic nechci to házet včechno na mbt,ale máte někdo podobnou zkušenost?Já jen že je divné že se mi to odpojilo vždycky před tím než každý pár šel zhruba o 100 pips..což je nějaké divné ..já totiž čekal až na ně přijde řada a umyslně a bác disconnected...no samozřejmě,že ted všechno zase běhá..už mě jeden lektor říkal že to u mbt bývá problém..je to snad opravdu mbt?Máte všichni také stejnou zkušenost u mbt?

Vloženo uživatelem: sztula
Datum: April 22, 2009 07:19PM
Statut uživatele: Gold member

woodie:
Jedeš přes MBT Navigator nebo už umožňili obchodovat přes MT4?
Dík

Datum: April 22, 2009 08:00PM

sztula:
nedávno jsem se ptal,takže pořád ještě MT4 neumožní jedu přes MBT nav..Ale Matt se už lehce omluvil,že prej opravdu chyka,ale mě se to stalo asi 10 krát dneska!Sakra!!A v minulosti už také!Tak at mbt nekecá...Co budu dělat až pojudu za víc lotů?Tohle se musí prověřit. :S
S pozdravem

Datum: May 6, 2009 02:36PM

Sakra zase mě mbt nepustila až o 30 pips poskočil tak mě teprve otevřela?No je tohle normální při očekávání dat?Který broker tohle nedělá?...děkuji za odpověd.. sad smiley

Vloženo uživatelem: Katule
Datum: August 21, 2009 03:57PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Ahoj, jsem tu nova a rada bych vas poprosila o radu, jak si nastavit stoploss do minusu na MBT Navigatoru. Mam live ucet a driv sem obchodovala pres 4x mm a tam to bylo logicky a jednoduchy ale na MBT mi to nastaveni porad nejak nefunguje. Dekuju za odpoved

Vloženo uživatelem: Airmike
Datum: August 21, 2009 05:27PM

Katule Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj, jsem tu nova a rada bych vas poprosila o
> radu, jak si nastavit stoploss do minusu na MBT
> Navigatoru. Mam live ucet a driv sem obchodovala
> pres 4x mm a tam to bylo logicky a jednoduchy ale
> na MBT mi to nastaveni porad nejak nefunguje.
> Dekuju za odpoved

mas viac moznosti, ako najst listu s orders types, ale ak si kliknes pravym tlacitkom do grafu tak sa ti ukaze v menu show order types, kliknes a na spodnej casti sa ti objavy nieco take ako mas na obrazku, a potom si staci vybrat z orders alebo combination orders, samozrejme musis vediet co ktore znamenaju

Přílohy: orders.jpg (23kB)  
Datum: August 21, 2009 06:02PM

Dekuju, tohle sem si precetla v manualu ale prave nevim kterz si y toho vzbrat na obzcejnej stoploss do minusu. Muyes mi prosim poradit jeste tohle, dekuju.

Datum: August 21, 2009 06:33PM

Katula

to mas rozne, pretoze neviem aku mas strategiu, ak chcem trejdit zo stopkami, prevazne pouzivam limit + stop market, ale combination ordrom nemozem hybat v orderbooku , takze tam vystavujem limit a stop zvlast

pokojne si zaregistruj demo navigatoru a vyskusaj , to bude pre teba asi najlepsie.

Datum: August 21, 2009 06:52PM

Obchoduju FinWin a vzdycky sem mela nastavenej pevnej stoploss na 8 pipu do minusu. U 4x money machine to fungovalo tak, ze sem si pevne nastavila stoploss do minusu na 8pipech a nemusela sem nic dal menit nebo resit. U MBT se to musi nastavovat na kazdy obchod zvlast nebo to jde taky nastavit pro vsechny obchody na minus 8pipu?

Datum: August 21, 2009 08:32PM

Katule

urcite to nejak pojde , pretoze je to standard a kazdy ECN broker to ma vyriesene. ale kedze ja nieco taketo neriesim tak zodpovedne neviem povedat ci sa to v navigatore ktory pouzivas ty urobit da. mohla by si sa pozriet este na stranku MBT a najst si Navigator SDK, mozno sa tam dozvies ako nastavit aj ATM strategiu.

no na finwin budes asi potrebovat viac ako len nastavenie OCO ordru, nejaky chartovaci nastroj ktory si samozrejme musis zaplatit. pretoze v navigatore je charting dost nekvalitny. ja som pouzival ninju a tam sa ATM strategie nastavovali pohodlne. ale to je samozrejme plateny soft a neviem ci si ochotna platit za licenciu radovo stovky dolarov. (pol rocna je myslim za 360-380 USD)

treba sa v prvom rade zorientovat na ich stranke. opytat sa na supporte. oni najlepsie vedia co maju k dispozicii.

a este jedna vec, kedze ides finwin , tak to bude zrejme na Futures , a tie ja u MBT neobchodujem je mozne ze prave v tom sa lisi SDK od klasickeho FX navigatora. ale tu uz skutocne neporadim.

Btw: pozeram na ten SDK navigator a vidi sa mi ze je to ta verzia co som si stiahol na zaciatku. tak teraz fakt neviem

Editováno 5 krát. Naposledy editováno dne 21.08. 20:41 uživatelem Airmike.

Datum: August 22, 2009 09:17AM

Obchoduju forex, proto mam ten Navigator a na support sem jim uz psala vic jak pred tydnem a porad mi neodpovedeli i uz sem tam psala znova a stale nic tak proto sem se zkusila obratit na diskusi. Ale dekuju mokrat za odpoved, treba mi z toho supportu MB jeste odpovi.

Přejít na stranu:  Předchozí 123456 Další
Aktuální stránka: 4 z 6

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.