Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Open E cry


krezby

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 411
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

a co chces obchodovat? elektronicky nebo pitove? Open E Cry je uznavana, renomovana firma. use google pro reference. zkousel jsem a byl jsem spokojen. pitove jsou mozna drazsi, ale elektronika je nekde kolem 5babek. do zacatku chteli a asi to dal plati 5000$ a margin pro NQ, ES, YM je 500 $ a pro ER2 je 1000 $. maji dobrou vlastni platformu, vlastni vyvojare. nekteri si stezuji na problemy v pripojeni, ale vetsinou to bylo windosama ci spatnym nastavenim. zkus demo a uvidis.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

Přátelé, jsem v tomto zcela nováček a Open E Cry se mi moc líbí. Prosím, kde se dozvím, co znamenají všechny ty zkratky trhů a komodit atd., abych se v tom mohl zorientovat?

Psali jste tu o ceně 5 USD jedním směrem a že je to dost. Kde se tedy dá najít levnější broker?

A umí E Cry AOS?

Díky moc, Pavel.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, nejsem horlivým přispěvovatelem diskusního fóra, nicméně dotazy na Open E Cry mi nedaly, abych se nepodělil o své poznatky.

Neobchoduji přímo u Open E Cry (OEC), ale u brokera Striker. Striker otevřel v únoru tohoto roku platformu participující na OEC. O Strikeru bylo již na finančníku psáno, viz. např. www.financnik.cz/komodity/fin_obchod/striker-securities-broker.html. Tzn. Je to ta samá platforma, ale s jednou výhodou. U Strikeru se mluví česky. Pracují tam p. Martin Lembák a jeho bratr Jiří. Založil bych o Strikeru vlákno, ale nemohu. (málo příspěvků)

Proč jsem zvolil právě Striker? Bylo to hlavně z důvodu toho, že přes ně obchodují p. Petr a Tomáš, viz. www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/komodity-forex-akcie-otazky.html.
Nejsem sice prozatím, žádný profík, nicméně otevření účtu za velkou louží bylo pro mě jasnou volbou.  Tím nechci samozřejmě říci, že neexistuje pro někoho vhodnější broker.

K fundování účtu ti stačí, pouze tolik, kolik je denní margin trhu, jenž chceš obchodovat. Denní marginy jsou okolo 500 USD. Zda je to dostačující, však nebudu psát, v diskuzích toho bylo napsáno již tuny.

V platformě je sice výběr pitových trhů, nicméně grafy nejsou podporovány. Jelikož obchoduji elektroniku, tak mě to netrápí.

Platforma neumí AOS, lze však využít např. OCO příkaz, trailing, bracket, apod. Stáhněte si demo na 14 dní s live daty a vyzkoušejte. Mě osobně to vyhovuje.

to kuti: tak přesně z tohoto důvodu nepíši do fóra. Ač mám fundovaný účet, ač mám několik obchodů za sebou, stále si myslím, že s mými znalostmi, bych nesdělil nic co by zde již nebylo napsáno a to i několikrát. Proto ti doporučuji, přečíst si finančníka od A do Z a pak to budeš vědět. Já jsem ho četl intenzivně 4 měsíce a vlastně to dělám doposud. Příspěvky typu „…co znamenají všechny ty zkratky trhů a komodit atd.…“ mě fakt dostávají.

to krezby: Pokud chceš obchodovat pitově, tak se zkus obrátit na Striker. K fundování účtu ti stačí tolik, kolik je denní margin. Musíš však počítat s RT odpovídající full servisu. Zde je záhodno poznamenat, že se jedná opravdu o pan full servis. Rychlost plnění je opravdu velmi rychlá. Fundování účtu mi trvalo jeden týden, včetně převodu peněz.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Wallstreeter:
diky za prispevek. Co se tyka Vasi poznamky "tak přesně z tohoto důvodu nepíši do fóra. Ač mám fundovaný účet, ač mám několik obchodů za sebou, stále si myslím, že s mými znalostmi, bych nesdělil nic co by zde již nebylo napsáno a to i několikrát.":

myslim si, ze nemate pravdu. Prispevky od zacinajicich traderu, popisujici jejich zkusenosti, jsou pozvankou pro dalsi zacinajici tradery. Neni nic lepsiho, kdyz zacinajici trader vidi, jak jiny trader pohodlne zvlada jednotlive kroky vedouci k uspesnemu tradingu.

Takze jen tak dal!!

Preji Vam mnoho uspechu!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Libic:
já jsem tou větou, nechtěl říci, že jsem proti příspěvkům začínajících traderů, ale měl jsem na mysli to, že u nových traderů se objevují z větší části otázky, na které na 100% najdou odpovědi na finančníku. Nechci se zařadit mezi ty, jenž přispívají do fóra tím, že napíšou "Dík", "To mi pomohlo" apod. Tím nechci trávit čas u PC. Nicméně pravdou je, že nějaký svůj poznatek napíšu, spíš mě odrazovalo to, že se zde nemůže (dle pravidel) psát o brokerech, kteří nejsou registrovaní v ČR a u toho právě jsem. Tak snad proto jsem napsal jenom to, co jsem napsal.

to kuti: zkus se podívat třeba na www.financnik.cz/komodity/manual/futures-podrobneji.html

wallstreeter

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, mluvil jsem s p. Lembákem (Striker) a dozvěděl jsem se, že Open E Cry plánuje v brzké době zprovoznění možnosti propojení OEC s programem Sierra Chart. Je to i na stránkách OEC => Traders Toolbox => 3rd Party Software. Což považuji s tím co mužete/ musíte mít na otevření účtu a s denními marginy za velkolepé. Za ještě větší bombu považuji, ale to, že od Strikeru by to propojení mělo (neříkám, že bude) zadarmo! Teda musíte mít u nich účet.

Již nyní najdete v Sierra Chartu ve zdroji dat Open E Cry.

wallstreeter

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ja nepsal ze je to renomovana firma. OEC tohle musela udelat, protoze ztraci klienty, takze asi tak. uvedomili si ze musi snizit komise a dalsi veci aby byli konkurence schopni a pretahli lidi od IB. zalezi ovcem JAKE DATA ti Striker nebo OEC poskytnou. od koho. pres koho delaji clearing atd. ale jejich cilovou skupinou jsou maly (retail) hraci. ale je fakt ze to neni spatny broker. nevim jaky je vztah Striker vs OEC.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to 911: odkazuji tě na tvůj první příspěvek tohoto vlákna "Open E Cry je uznavana, renomovana firma". :-))))))))

Nicméně OEC je sama o sobě clearingová firma, ale někdy z důvodu efektivniho plněni dále clearuje přes např. RJO pro pitove S&P, atd. OEC ještě otevírá učty, ale vše směřuje k tomu, že bude v budoucnu jako např. ADM, která již sama účty pro retail neotvírá, ale pomoci firem jako Striker...

wallstreeter

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...