Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

X-Trade Brokers


flakac

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím...
Tak jsem slyšel že problémy s rekotací měl poslední dobou i CMS...
Jinak jsem docela přišel na zpusob jak to obejit.
1- da se nastavit max. odchylka od kotovane ceny , pokud je trh volatilnejsi tak je treba lepe obetovat 1-2pipsy a da tuto odchylku, potom k rekotaci temer nedochazi.
2- mnohem spolehlivejsi je zadavat pending prikazy - SL , PT i Enrty ty jsou vzdy plneny za zadane ceny, jeste se mi nestalo aby treba Entry nebo SL byl exekuován za jinou cenu nez jsem zadal.

Myslim ze takto pujde minimalizovat ztraty rekotací - alespon těm co používají MT4 , nenjen u XTB.
Happy trading

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, tohle samozř. funguje, ale já nechci přicházet o peníze díky rekotacím jde o princip. Tyto varianty se ale nedají použít na minutových grafech v čase, kdy se více obchoduje. Jelikož minutová svíčka může být i 20 pipsová a to pak tento systém selže. Zkoušel sem to ještě minulý týden a zpravidla to moc nezabralo. Jinak dobrá zpráva. XTB na podruhé peníze zaslal během dvou dnů, takže tohle snad už vyřešili. Co se týče kotace, tak po pár dnech zkoušení s MIG-em, musím zaklepat 100% úspěšnost i na minutových grafech. Zatím mám ale jen demo, tak uvidíme časem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jo jasně, ale u těch nejčastěji obchodovaných párů jsou spready prakticky stejné a gumový spread? Stačí neobchodovat v průběhu zpráv a žádný není. Od XTB mám zatím jen demo, ale po papertradingu u nich hodlám obchodovat živě, právě kvůli výše zmiňovaným důvodům-čestina, účet v ČR a czk, aplikace pro mobiltrading.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nevím jak u CMS, ale pokud se podívaš na MIG, tak zjistiš, že spready jsou nižší skoro ve všech případech. Jinak od XTB jsem již definitivně odešel. Nyní jsem se rozhodl jít k Striker Securities Inc. Líbí se mi jejich přístup, komunikace v češtině. Jsou možná trošku dražší, ale to,jak se chová broker je přeci jen dosti podstatné. Jsem zvědav, jak to bude, ale zatím na mě dělají velmi dobrý dojem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim :-)

Lidicky uz to tu psal Peprnik nekolikrat a nejen on. Nejde prece o to, co si kdektery broker vyhodi do tabulky na www za spready, ale jde o to jak danou tabulku dodrzuje behem volatilnejsich chvil na trhu. A vice "rozvlneny" fx trh nemusi byt pouze pri TOP news, o tom uz se tu take psalo a koneckoncu se o tom muze kazdy presvedcit na demu. Jiste ze MIG ma v tabulce nizsi spredy nez CMSFX.
Zatimco MIG a podobni natahuji spread pri vykyvech na trhu ( nebot jim to obchodni podminky umoznuji ), tak u CMSFX ma clovek prinejmensim jistotu, ze pokud se nebude vyhlasovat nejaka opravdu zasadni news ( jako napr. FED INTEREST RATES dnes ), tak jsou spready fixni. Tj. vim na cem jsem. Ze si za to CMSFX necha zaplatit ve forme vyssich fixnich spreadu je samozrejme a alespon pro me prijatelne.
Ohledne Striker SEC. inc. je podle me dobre si prostudovat platformu a podminky spolecnosti FXCM, ktera pro SS inc. zajistuje FX obchodovani. Minimalne mas vyhodu , ze o spolecnosti FXCM je na internetu popsano opravdu stohy stran diskuzi/pro/proti...Kazdopadne ti preju hodne stesti u noveho brokera, a urcite nam dej vedet, jak jsi s nim spokojeny. Dik predem.

Fajn obchody vsem! ;) (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...