Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 114 z 123
Re: Zen-Fire - Mirus Futures
Vloženo uživatelem: funnyer
Datum: May 1, 2011 04:33PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

to : sup

dobry den, zaregistroval jsem se k RCG a chtel jsem se zeptat na jaky email nebo kam jim
mam zaslat tu kopi OP a vypisu z telefonu
dekuji

Vloženo uživatelem: Nissmo
Datum: May 2, 2011 11:54AM

Taky sem nevedel ale stacilo pockat asi pul dne a ozval semi naky Tony Pacione a pozadal mne o doplneni tedy poslani ID a utility bill a signature page. Poslal sem mu to ve ctvrtek a v patek mi prisel meil s cislem uctu kam fundovat. Scimz se ted trochu trapim protoze zjistuju kam co vyplnit.

Kdyby tu nahodou nekdo mel skusenosti s posilanim penez do US pres Ge Money tak budu rad za kazdou pomoc.

Vloženo uživatelem: Radek x
Datum: May 2, 2011 12:05PM

to nissmo
budeš to posílat přes internet nebo na pobočce?
pokud přes internet napiš kolonky které ti nejsou jasný

Datum: May 2, 2011 12:36PM

Radek x

No ted sem to skousel pres internet ale nepusti mne muj limit na posilani tak budu muset jit do banky osobne. Uz sem nasel o par stranek dal platebni prikaz od Matroxe taky posilal pres GE money takze uz vim kde co napsat akorat mne zarazilo ze zna i presnou adresu banky kam to pujde mne prislo v meilu jen

Harris Trust & Savings Bank
Chicago, IL USA
ABA#: 0710-0028-8

A atroc tam ma

Harris Trust & Savings Bank
111 W. Monroe Street
Chicago, IL USA
ABA#: 0710-0028-8

Tak nevim jestli to tam napsat i ulici nebo bez ni. Kazdopade tady je to na obrazku tak je to snad dobre. Kdyz stihle dojdu do banky tak by to meli nak dat dohomady ne?

Přílohy: PrikazUS.jpg (325kB)  
Vloženo uživatelem: Radek x
Datum: May 2, 2011 03:32PM

to nissmo
to je jedno jestli tam máš tu ulici a v bance ti snad pomůžou
a ty máš RCG nebo Dorman?

Vloženo uživatelem: patas
Datum: May 2, 2011 05:02PM

Chlapi,

NT mi dělá podivné věci. Dneska jsem ho spustil a nenatáhne mi historii od 1.4. do dnes. dokonce, když ho zavřu a otevřu, tak zobrazí vždy jenom aktuální bar a dál. Nevím co stím. Už jsem zkusil opravit databázi, smazat historii, znovu nastavit grafy.

Datum: May 2, 2011 05:15PM

No puvodne sem chtel jit k Dormanu abych nemusel lhat a odpovidat na doterne otazky jenze jak sem otevrel ty jejich formulare tak sem zjistil ze tam jsou defacto totozne otazky. Takze sem sel k RCG. Dneska sem to uz nestihl takze rano skocim do banky a snad to bude v pohode. Jinak mne docela mile prekvapila moje banka. Asi 5minut po tom co sem se snazil poslat penize do US tak mi volali z banky jestli sem se snazil poslat pres internet banku penize do ciziny. Kontrolovali jestli je to v poradku nebo se mi nekdo snazi vytunelovat ucet :D

Vloženo uživatelem: funnyer
Datum: May 3, 2011 12:30AM

to Nissmo: Jj mel si pravdu, stacilo pockat den a dosel mi tez email z Mirusu abych jim zaslal ty kopie.
Dekuju za reakci.

Vloženo uživatelem: filipk2
Datum: May 4, 2011 10:40AM

Dobrý den,

potřeboval bych potvrdit či vyvrátit poplatky za obchodování s MF.

Například nakoupím 1 kontrakt ES (Mini S&P 500) dle ceníku MF za $4.42 ( http://www.mirusfutures.com/sites/default/files/pdf/Mirus_Futures_Product_Info.pdf ) jsou již v této ceně zahrnuty všechny poplatky spojené s nákupem kontraktu?

V případě nákupu toho kontraktu MF uvádí 3 Marginy (Initial Margin, Maint. Marg, Intraday Margin) z ceníku to chápu tak, že při otevření intradenního obchodu se zablokuje margin 500 (podle pdf). Moje otázka je jaký margin se zablokuje při držení pozice přes noc? 5,625?

V případě pozičního obchodování jaký poplatek se platí za 1 kontrakt, když budeme brát v úvahu ES? ( http://www.mirusfutures.com/registered_future_broker/commissions/account_fees )
Zde vidím hodnotu Overnight: $25 fee. Je to ono? Jinak k těm $25 se ještě přičte cena za kontrakt $4.42?

A poslední. Platí se MF nějaký měsíční paušál za vedení účtu?

Chci si udělat představu kolik obchodování stojí a hrozně moc děkuju všem co odpoví. thumbs up

Vloženo uživatelem: kajaq
Datum: May 5, 2011 01:10PM

filipk2:

Ano, $4.42 je spravne. Dalsi poplatky nejsou, pokud nepocitas poplatek za pronajem obchodni platformy (napriklad platba za Ninja Trader sw), pripojeni internetu a podobne.

Pozicne neobchoduji, ale Tva uvaha vypada spravne.

Na dalsim linku jsou poplatky spojene s uctem, jmenovite Overnight fee $25 je uveden pro pripad, ze si vybiras penize za sveho uctu šekem a ten chces dorucit (zrejme nejakou kuryrni sluzbou) do druheho dne.

Zadny pausal se u MF neplati.

Rado se stalo. Hezky den!

Karel

Vloženo uživatelem: rastompk
Datum: May 5, 2011 03:32PM

to patas:

mas NT 6.5 alebo 7? lebo bol nejaky oznam ze verzia 6.5.14 a nizsia bude mat od 1.5. problem s historical data smiling smiley
kazdopadne mne 6.5.18 funguje stale OK.

Datum: May 17, 2011 09:18AM

Dodbry den

Ma tu nekdo skusenosti s vybiranim penez z uctu ktery mam u RCG? Jak to funguje kdyz si chci poslat penize na svuj ucet? Nikde sem nenasel naky prikaz nebo nco podobneho. To musim psat svemu brokerovi ze chci poslat penize?

Vloženo uživatelem: Sinuhet
Datum: May 17, 2011 09:59AM

Nissmo: ja sem u Mirusu poslal email brokerovi a oni to zaridili

Datum: May 17, 2011 09:29PM

Aha no tak dik. To je teda nemile ze s takovou kdyz semi bude darit budu kazdy mesic otravovat brokera aby mi poslal penize..

Vloženo uživatelem: turkish
Datum: May 17, 2011 09:47PM

Aktuální stránka: 114 z 123

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Toto vlákno bylo uzamčeno

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.