Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 118 z 123
Re: Zen-Fire - Mirus Futures
Vloženo uživatelem: sempiterna
Datum: August 14, 2011 10:23PM

kubaiz Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den kolegové,
> Předem chci poděkovat, z Vašich příspěvku a
> odpovědí jsem před dokončení založení účtu.
> Myslím, že je velice důležité abychom jsme stáli
> při sobě a pomáhali si, ještě jednou díky.
> K mému dotazu. Máte někdo zkušenosti s tím kolik
> megabitů stáhnete při jednom live obchodním dni
> spojení MF+NT. Abych to objasnil, mé druhé nouzové
> připojení bych směřoval na mobilní připojení.
> Potřebuji si zjistit co by bylo výhodnější zdali
> nějaké připojení na skok při kterém budu platit
> pouze za to co stáhnu nebo určité při kterém mám
> příklad omezené množství stáhnutí 500MB za měsíc.
> Nejsem si jistý, zdali jsou nějaké rozdíly mezi
> Market replay connection při kterém si stáhnete
> celý obchodní den a děláte papír obchodování
> oproti živému obchodování. Chci být přichystán
> opravdu na vše. Omlouvám se, zdali se tento
> příspěvek nehodí do tohoto vlákna a popřípadě
> prosím administrátora o jeho vymazání. Kolegové
> díky za případné odpovědi.
> Kubaiz
>

Ahoj.

Neviem ci ti moja odpoved bude postacujuca,ale ak tento zdroj budes pouzivat iba ako zalohu,pri pripadnom
klaknuti primarneho pripojenia tak si tazku hlavu nerob,obchod uzavries mailom alebo na chete,spustenom na zaloznom prpojeni.A do buducna keby ze pouzivas note na cesty,tak skus take optimum,skor tie 500mb....

dufam ze som poradil,skor ako toto skus doriesit zalozny zdroj prudu,lebo ked padne el.tak note pobezi,ale
ruter nie.

smiling smiley

Vloženo uživatelem: stranger
Datum: August 15, 2011 12:45PM
Statut uživatele: Gold member

Ahojte, obchodujete niekto forex na MIRUSE a s platformou Ninja Trader?
A viete mi napisat ci ma tento broker cesku ci slovensku podporu, a aky minimalny vklad ma?
Vdaka.

Vloženo uživatelem: Michall89
Datum: August 18, 2011 01:12PM

Dobrý den,

Mám dotaz jsem nováček a nastavuju si ninjatrader v kombinaci s bezplatnými daty od zenfire, ale po zadání licence key od zenfire do ninjatraderu mi to píše: The back door code you entered is invalid. A přitom ho zadávám správně a zkoušel jsem ho zadat jak ručně tak zkopírovat. Tenhle dotaz už tady byl kdysi položený, ale nikdo mu na něj neodpověděl. Díky moc za pomoc

Michal

Vloženo uživatelem: blaha42
Datum: August 18, 2011 04:39PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Pro Michall89.
Cau, taky jsem s tím válčil minulý týden. Když vložíš licence key ,kterej ti nabízí zen fire, je tam na konci toho celého kódu, 2. Tak tuhle 2 (číslo dva) jsem vynechal, a vono se mi to rozjelo. Sám to nechápu. Hodně štěstí. Čenda

Vloženo uživatelem: kubaiz
Datum: August 18, 2011 05:51PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

sempiterna:

Díky ti za odpověď, úplně mi postačuje winking smiley

Vloženo uživatelem: LeeTo
Datum: August 23, 2011 04:48PM

Vcera jsem poprve vybiral z uctu vedeneho u RCG
pozadavek jsem zadal vcera v 1600 do web formulare na stranky MirusFutures
na strankach je uvedeno ze dostanu potvrzovaci mail. ten dosud neprisel.
zato penize mam uz dnes v 1600 na uctu u FIO smiling smiley
naklady na transakci:
25€ poplatek za vyber
2€ se ztratili z vyzadane castky nekde cestou ( nemate s tim nekdo zkusenost? je to normalni ?)
1€ prichozi platba Fio
doba trvani 1 den.

Vloženo uživatelem: patas
Datum: August 24, 2011 08:08PM

LeeTo:

Ten účet i FIO máš v korunách nebo v Eurech?

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 24.08. 20:08 uživatelem patas.

Vloženo uživatelem: kahiros
Datum: August 25, 2011 09:26AM

zdravím,
jen bych se s vámi tady rád podělil o nemilou zkušenost s převodem od Mirusu. Převodů sem udělal již několik a vždy bez problémů,ale po včerejší zkušenosti budu přemýšlet o možné změně (záleží jak se k tomu Mirus postaví). Převáděl sem si nějaké % mého kapitálu co u nich mám na svůj účet....a teď koukám a mistři z Mirusu mi přeposlaly celý můj kapitál na můj účet (a mailem sem dostal konfirmaci pouze na částku kterou sem chtěl) a já tak dnes ani několik následujících dní nebudu moc obchodovat,protože bude trvat 2-3 dny než peníz opět dorazí na účet!.....

No tak uvidíme jak do dopadne, protože po nich budu chtít kompenzaci!

Vloženo uživatelem: Ladousek
Datum: September 5, 2011 04:02PM

kahiros:
Ze zvědavosti by mě zajímalo jak to dopadlo? Podělíš se o řešení situace Mirusem?

Ladousek

Vloženo uživatelem: Bulltip
Datum: September 6, 2011 04:49PM

Dobrý den, běží Vám dnes Zen-Fire - Mirus Futures? Nemůžu se přihlásit.

Vloženo uživatelem: Chaplain
Datum: September 11, 2011 11:59AM

Dotaz na zkusene tradery.
Zajimalo by me, jak je to u MF s maintenance marginem pro intraday obchody?
Plati i pro intraday obchody? Z tabulky marginu mi to neni uplne jasne.

Napr. u IB je uveden maint. margin pro intraday a pro overnight zvlast.

Predem dik

Vloženo uživatelem: mikky182
Datum: September 12, 2011 10:05AM

Intra margin u MF je pre US indexi NQ/YM/TF 500 pre ostatne si musis pozriet tabulku

http://www.mirusfutures.com/brokerage_services/commissions/available_contract_details

Overnight margini su vacsie ako intra day. Tu si musis najst burzu (CME,CMX,NYM etc.) na ktorej sa tvoj instrument obchoduje a potom si ten instrument vyhladat aby si si nasiel overnight margin. (napr NQ=2800,YM=4000)

http://www.mirusfutures.com/futures_trading_resources/margins/exchange_overnight_margins

Vloženo uživatelem: Chaplain
Datum: September 18, 2011 01:13PM

Takze pokud jsem vsechno dobre pochopil:

Pokud budu obchodovat NQ intradenne (nedrzim pozice pres noc)

initial margin je 500/kontrakt - ten se zablokuje pri vstupu do pozice.
maint. margin je 2800/kontrakt - to znamena ze pokud drzim pozici a trh jde proti me nesmi zustatek uctu klesnout pod 2800 USD. Je to tak?

U pozicniho obchodovani NQ (drzim pozice pres noc)
je to stejne jen initial margin je 3500/kontrakt.

predem dik

Vloženo uživatelem: Obelix
Datum: September 26, 2011 01:28PM

Zaznamenal niekdo teraz vypadok pripojenia Zen-fire clearing RCG. niečo pred 13 hod a stale nič.

Vloženo uživatelem: yax
Datum: September 26, 2011 01:32PM

Obelix:

ano, co s tim budem delat?

Aktuální stránka: 118 z 123

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Toto vlákno bylo uzamčeno

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.