Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 51 z 123
Re: Zen-Fire - Mirus Futures
Vloženo uživatelem: Pavel K.
Datum: April 20, 2009 08:03PM
Statut uživatele: Gold member

Nikdo neodpovedel, skoda. Pridavam jednu informaci, ktera mozna neni z tohoto vlakna uplne jasna. V Londyne si muzete fundovat ucet jak v eurech tak v dolarech..
Poslani penez z USA do Cech stoji 40$, z Anglie je to alespon u Ceske sporitelny 1% (min 100 Kč, max 900 Kč) z castky v pripade dolaru a v pripade eur 100 Kč po splneni nekolika podminek. Pekny zbytek dne!

Vloženo uživatelem: benedikt.ben
Datum: April 21, 2009 10:39AM

Dobrý den, pokusím se znovu zeptat zdali má někdo zkušenoat jak převést profit z rcg zpět na svůj bú, jedná se mi o technickou stránku věci - co a kam zadat, popřípadě poplatky za převod do eu (bú v německé bance). Díky.

Vloženo uživatelem: petr40
Datum: April 21, 2009 04:14PM

Zdravim

prochazim zalozenim uctu u MF vyplnil jsem online registraci u RC poslal scan dokladu a signature,nyni mam cekat az se sami ozvou,mam kontaktovat i nekoho z MF nebo me kontaktuji oni.

dekuji za rady

Vloženo uživatelem: acerot
Datum: April 21, 2009 05:05PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

petr40: Ozvou se sami, i z RCG i z Mirusu. Buď ještě před otevřením účtu, protože budou třeba chtít ještě něco zaslat (po mně chtěli ještě ofocený SIPO) nebo už nic chtít nebudou, účet ti rovnou otevřou a napíšou ti, že je "připraven k fundování". Na svůj účet se pak můžeš přihlásit na adrese https://www.rcginquiry.com pomocí username a password, který ti dojde poštou. Až převedeš na účet peníze, ozvou se ti z Mirusu, že je tvůj účet připravený k obchodování a pošlou ti pro NinjaTrader licenční číslo pro živé obchodování. A už jedeš... ;-)

Datum: April 21, 2009 06:57PM

acerot diky moc,z mirusu uz me kontaktovali tak ted cekat na RCG smiling smiley
diky

Datum: May 3, 2009 02:18PM

Tak penizky odeslany ,byl to ale des a hruza ,prisel jsem do pobocky KB s udaji k prevodu a svete div se urednice na to koukali jak z praku,10 info faxu na centralu do Prahy nez se nam do tak nejak podarilo nacpat do formulare ,doufam ze jsem to neposlal na nejakej offshore ucet na Kajmany,jak vidno tak ty banky na tom jsou stejne

Vloženo uživatelem: Pepe2000
Datum: May 12, 2009 10:50AM

Nemate niekto nahodou prblem s pripojenim na Data Feed od Mirusu z NinjaTrader? Mam zatial demo ucet ale nejako to blbne a nejde pripojit...

Vloženo uživatelem: Kubule
Datum: May 12, 2009 11:50AM

Zdravím,
od rána jsem připojený a zatím vše bez problémů.

Vloženo uživatelem: Laadiis
Datum: May 12, 2009 01:44PM

Pepe2000 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nemate niekto nahodou prblem s pripojenim na Data
> Feed od Mirusu z NinjaTrader? Mam zatial demo ucet
> ale nejako to blbne a nejde pripojit...

Pokud máte DEMO účet, tak Mirus poslední dobou každý nový demo účet po 30ti dnech automaticky blokne ...
Ještě začátkem tohoto roku fungovaly demo účty nepřetržitě ... Mirus zřejmě změnil politiku demo účtů ...

Dalších 30dnů si zajistíte novou registrací - na NOVÝ email ... mají databázi již zaregistrovaných ...

Laadiis

Vloženo uživatelem: Pepe2000
Datum: May 12, 2009 05:38PM

to Laadiis:
dakujem pekne! Zariadil som sa podla toho...

Vloženo uživatelem: krakra
Datum: May 15, 2009 09:24PM

Jeden dotázek: Založím si účet u Mirusu -> přijde mi licenční klíč k Ninjovi, dále mi přijde login a heslo k ZenFire.
Ty údaje k ZenFire mám chápat jako zároveň login údaje k mému účtu ?, nemusím teda očekávat žádný další login k účtu (stejně nevím ka bych ho zadal) (jedu sim a demo).
Díky

Více komunikace mezi tradery....

Vloženo uživatelem: Lucínek
Datum: May 16, 2009 07:45AM

Krakra: Ano. Jen s tím licenčním klíčem k NT - ten přijde pouze, pokud si budeš žádat u MF o tu bezplatnou live verzi NT bez ATM strategií, jinak ti žádný klíč k NT neposílají.
Kromě jména a hesla na Zen fire je pak ještě potřeba login do RCG passportu, pokud máš clearing přes RCG (předpokládám, že u Dormenu to bude podobné). Tam je jménem číslo účtu (bez pomlček) a heslo zadáváš při registraci. Tam získáš každý den, kdy jsi aktivní, svůj daily statement a měsíčně monthly statement. Je to dobré pro porovnání se svým deníkem.

Datum: May 16, 2009 07:50AM

To Lucínek:
Jak teda propojim NT s brokerem (RCG) ?
Jak bude NT vědět že má pracovat s účtem u Mirusu (RCG) ?

Díky

Vloženo uživatelem: david.barta
Datum: May 16, 2009 12:14PM

krakra:
ten login infor co ti pride pre Zen-Fire podla toho bude NT vediet kto sa pripaja, a v accountoch ti pribudne volba "7777777!RCG!Mirus" alebo tak nieco. To je tvoj trading account

Datum: May 16, 2009 05:44PM

To david.barta:
Takže login pro ZenFire je zároveň i pro můj account do Mirusu ?
Chápu to tak správně ?

Aktuální stránka: 51 z 123

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Toto vlákno bylo uzamčeno

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.