Diskuze: Diskuzní fórum Financnik.cz > Brokeři (nepřihlášen)
Aktuální stránka: 6 z 123
Re: Zen-Fire - Mirus Futures
Vloženo uživatelem: Zup87
Datum: July 17, 2008 12:02PM

thomaz: no stačí se třeba i podívat na to co píší nad odkazy na burzy: "Mirus Futures offers clients aggressive day-trading margins as low as $500/contract."

thumbs up

Vloženo uživatelem: thomaz
Datum: July 17, 2008 01:56PM

Jasne, ospravedlnujem sa vsetkym, zle som sa pozrel. Inak vsetko najprv hladam, asi som to prehliadol...

Vloženo uživatelem: hanslama
Datum: July 22, 2008 02:00PM

Posila Mirus Futures soucasne s daty i NEWS ? V ninja trader je moznost NEWS zobrazit, ale me se tam nic nezobrazuje. Je to tim, ze mam demo anebo Mirus zadne NEWS neposila ? Co pripadne pouzivate misto toho,pokud tam ta moznost neni.
Jinak u dema jsem se taky setkal s tim, ze cena obcas "zamrzne" na cca 20sec (vubec nic se nehybe v hlavni obchodni cas), predpokladam, ze to je ale problem dema. je to na live v pohode?
Taky mi jde hlava kolem s menoveho rizika, u Rosenthala jsem se dival, ze je moznost zalozit si ucet v EUR. Myslite, ze je v tom nejaka vyhoda? Meny padaji obe, nevim pro co se rozhodnout. Vim je to na me, ale nazor zkusenejsiho by mi pomohl smiling smiley
Predem dekuji za odpovedi

Vloženo uživatelem: Dvanacternik
Datum: July 22, 2008 02:31PM

Zup87: a plati tedy ten margin 500USD/kontrakt i pro Eurex? Myslim teda konkretne FDAX. Je tam sice taky odkaz na Euroex pod tim kde pisou o tech 500USD, ale jelikoz ted zvysili u IB margin Daxu na 15000 Euro, tak proti tomu je 500 dolaru rozdil docela vic nez diametralni.

Vloženo uživatelem: Lucínek
Datum: July 22, 2008 03:08PM
Statut uživatele: Gold member

Eurex: Nechce se mi to překládat, takže doufám, že tuhle basic english zvládne každý:

The commission rate for the FDAX is $2.10 USD plus 1.14EUROS and the FESX is $2.10 USD plus .74EUROS. The intraday margin for the FDAX is $2,500/contract and the $1,500/contract for the FESX.

Jinak o žádných NEWS nevím, nepoužívám to. Upřímně jsou mi pro technickou analýzu k ničemu, nekoukám na žádná news.

Datum: July 22, 2008 06:22PM

Dvanacternik: tak Lucínek ti odpověděl dříve než já :-)
Já bych přidal informaci o umístění příkazů, jak jistě všichni víte, tak náš ER2 se bude přesouvat z globexu na Ice a mohl by nastat problém se stop příkazy, které Ice nepodporuje! Tak jsem u mirusu zjišťoval a všechny příkazy které patřičná burza nebude podporovat jsou uloženy na jejich serverech, ještě že alespoň tak..
winking smiley

Datum: July 22, 2008 08:43PM

Lucinek: dekuji za odpoved, ale divim se ti, ze NEWS nepotrebujes. Ja jedu taky podle technicke analyzy, ale pokud vim, ze se neco bude vyhlasovat, tak cekam na news. Proto bych je uvital v ramci jednoho programu.

Vloženo uživatelem: kejmi
Datum: July 23, 2008 10:21AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

to all: taky teď řešim, zda fundovat v EUR nebo USD .. máte někdo nějaké podložené doporučení?

Vloženo uživatelem: Dvanacternik
Datum: July 23, 2008 11:19AM

Lucinek a Zup87: Diky za odpoved. Takze predopokladam spravne, ze vy obchoduje pres Mirus zive? Mohl bych se tedy zeptat na vase zkusenosti s nimi a zda byste je mohli doporucit? Taky jsem v jinem vlakne cetl, ze treba IB si na Eurexu uctuje poplatky za posun a ruseni prikazu 0.5E. Maji to taky tak nebo je to zdarma? Sice pakatel, ale kdyz si clovek uvedomi kolik tech posunu a zruseni udela, tak to docela naskakuje. Diky za odpoved

Vloženo uživatelem: Lucínek
Datum: July 23, 2008 11:40AM
Statut uživatele: Gold member

O tom nic nevím, ale neptal jsem se na to. Jinak já jsem celkem spokojen, ale teprve začínám. Mám účet vedený v EUR u RCG a provádí se tam konverze na USD podle nějakého daného kurzu. Takže pro potřeby obchodu máš USD, ale ve skutečnosti EUR. Jak přesně je to konvertované, kde berou ten kurz atd. to nevím, zatím jsem to nepotřeboval vědět O:-)

Datum: July 23, 2008 02:23PM

Dvanacternik: Já s nimi nemám tolik zkušeností abych tu mohl nějak obšírněji referovat, protože teprve s nima také začínám a ladím obchodování, ale nicméně v komunikaci z jejich strany problém není, ninja splňuje všechny moje nároky a když jsem porovnával živé streamování dat ze zenfire do ninjy a open e cry s jejich platformou, tak mezi daty nebyl v podstatě rozdíl a volume téměř přesně sedělo a odezvy obou taktéž skoro shodné, takže ani data nebudou nějak ustřelená, celkově vzato spokojenost..
Co se týče eurexu tak nedokážu poradit, není to v mém ohnisku pozornosti, nicméně nejlepší stejně bude se jich přímo zeptat.
smiling smiley

Vloženo uživatelem: Radek x
Datum: July 28, 2008 01:26PM

To Lucínek nebo Masaryk
Když jste si zaplatili live verzi,tak jakou formou přišel license key?
Díky

Vloženo uživatelem: Masaryk
Datum: July 28, 2008 02:01PM

Radek x:
Přišel formou emailu. smiling smiley Poslali email s klíčem i podrobným návodem, jak to zprovoznit pro ostrý provoz, nebyl žádný problém.

------------------------------------------------------------------
Miř na Měsíc. I když se nestrefíš, skončíš mezi hvězdami.
-- Les Brown

Vloženo uživatelem: Radek x
Datum: July 28, 2008 09:18PM

Diky já jsem myslel že mi to přijde hned a ono nic,tak jsem byl nervozní co se děje a pak to dorazilo,takže OK

Datum: August 11, 2008 05:15PM

Masaryk:
Jaka je spokojenost s Mirusem po mesici (?) obchodovani?

Aktuální stránka: 6 z 123

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Toto vlákno bylo uzamčeno

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.