Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

TF-E mini Russel 2000 PA system


Gladiator028

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj Atlas,

takže klučom je všímať si úsečky Doji hlavne ked su malé a nasleduju hned po sebe, tak ako na FESX aj tu signalizuju prerazenie. Snaž sa obchodovat triangle nakolko tie sami o sebe signalizuju smer prerazenia a v spojení s doji sa nemôžeš seknút aj ked z môjho pohladu je to ťažký trh a niekedy až nečítatelný. Ja osobne by som ho neobchodoval , lebo je velmi nervózny dovolim si tvrdit že FDAX je istejší, hoci na druhej strane straší vysokou hodnotou úsečiek , ale je podstatne čitatelnejší . Dávaj sem screeny ja tu občas pozriem či ešte žiješ... ;)


Gladiator028

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Gladiator,

to jsem úplně z toho v šoku. Normálně mě to dojalo............. fakt.......... nekecám. :) (tu) :)
Nečekal jsem, že toho tolik pro mě a ostatní tradery uděláš. Mám z toho moc velkou radost! Mám z toho super pocit, když si uvědomím, že exitují lidi jako třeba Gladiator, kteří v dnešní době nezištně pomáhají.

Díky moc!!!!

Dnes u nás nejde elektrika, tak jsem jel do Loun k rodičům na PC, proto odpovídám až teď (natírájí sloupy VN).

PS: Ahoj mahrlo, to víš, že mě to moc potěšilo. Řekl bych, že Gladiator je spíš ANDĚL. :)

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Gladiator,

tak teď jsem si pořádně prohlídnul screeny. Pořád si uvědomuji jak málo toho vím.
Je zvláštní koukat na TF pohledem PA systemu.

Tím, že používám CCI a nebo MACD + Volume v kombinaci timeframem 1 a 3 minuty, tak jsem moc patterny nesledoval. Došel jsem k závěru, že by bylo dobré brát PA na zřetel.
Nechci vypadat, že jsem "objevil" Ameriku, ale jak se postupně vyvíjím v obchodování, tak uznávám výhodu znalostí PA systému. :)

Budu teď muset končit ( jedu pro kluky do školy) ale v průběhu víkendu sem hodím nějaké své screeny, které budou v kombinaci s indikátory.

Pokud někdo z kolegů, kteří se věnují mimo jiné i tomuto trhu TF sem dá své "foto" z obchodování bude to super!

Měj te se skvěle!

Jirka


Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Atlas,

anjel určite niesom(to by ti potvrdila moja manželka :-) , ale viem ako je to ked ti nemá kto poradit a hladáš dostupné informácie kde sa dá. Mne slúbil v mojich začiatkoch jeden "velký" trader pomoc vo všetkom a ked som ho bombardoval otázkami ako každý začiatočník, tak nemal čas , lebo robil "velké" obchody..... ozvem sa ti neskôr povedal ...od vtedy prešlo niekolko rokov. Asi stále rieši ten velký obchod... (td)
Povedal som si, že ak budem vediet akokolvek pomôct začiatočníkom v tomto biznise tak to urobím. Pokial čakám na signál tak radšej prispejem nejakou radou iným ako pozerat telku , alebo čumiet do blba... Som na PC prakticky celý deň a nie vždy sa dá obchodovať tak aspoň niečo urobím. Prečítal som hromadu kníh a skoro v každej bolo niečo také, že uvedený autor nechcel prezradiť svoj systém, lebo mu prestane fungovať...taký človek si nevidí dalej od nosa , život a aj trading je vývoj a nemôže ostať na mieste . No Bože, tak prestane fungovat jeden systém (aj ked si to nemyslím) a vynájde sa druhý , veď nejde o život a penazí je dosť pre každého tak neviem čo riešia, maju na účte 1 miliardu a k šťastiu im chýba dalšia , alebo čo......?

Neznášam snobov, oblečú si oblek od Armániho a doma behaju v teplákoch.... Ja nemám problém obliect si tepláky , aj maskáče ked idem na ryby a v zápätí si obliecť kvalitný oblek a jednat na úrovni s kýmkolvek a nepoložim sa pre to že on je niekto....aj ja som niekto a aj každý iný je niekto a je len na konkretnej osobe či si to uvedomuje a dá to aj na vedomost okoliu.

Amatéri bojujú, profesionáli spolupracujú.


Gladiator028

Link to comment
Sdílet pomocí služby

gladiator,

to je sice mozny, ale neni fer krizizovat autory, tradery, ze nechteji sdilet svoje know how. to preci nemuzes myslet vazne. to je jako prijit za podnikatelem a rict, hele jak vyrabite tu colu? vzdyt o nic nejde, tak ji budu taky vyrabet, no boze. tak vymyslite neco jineho. tohle je tvrdy byznis. prece necekas, ze fondy si mezi sebou budou vymenovat jaky maji pozcie, jaky maji algo systemy. to je prece zvracenost. primarne to lidi delaji pro penize, je to byznis.

jestli ses filantrop, tak toje uzasny. sdilej sve know how ale nehazej spinu na ostatni. btw, i ti velci dokazou pomoc. ale nedela se to tak, ze naservirujes vse na stribrnem podnose, ale formou koucovani, ze na to dotycny pak prijde sam, sam na sobe pracuje. tim se oddeli zrno od plev.

howgh

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj 911,

ešte musím dodať že si piš že spolupracujú....pozri na tvorcov trhu ako manipuluju s nami drobnými obchodníkmi.
Umiestnia nákupne/predajné príkazy na určitu úroven , aby nalákali verejost do hry ktorá im naženie peniaze. Tak sa to deje dookola a kto má z toho najväčší úžitok ?
Keby sa spojili "amatéri" a robili hromadné objednávky proti ich objednávkam tak by sa videlo ako happy by boli... (td)
Lenže hromada drobných obchodníkov ktorá obchoduje na vlastné triko to nikdy nedosiahne , ale oni ktorý vidia porerozdelenie trhu to maju priamo na tanieri ....to sa niekomu žije.
Škoda o tom polemizovat, každý nech si urobí vlastný názor , pokial sa mi podarí dostat jedno video o USA ako funguje vi "vnútri " dám ho sem a myslím si , že velmi vela ľudom spadne sánka a uvidí čo je spolupráca professionálov...


Gladiator028

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj 911,

súhlasím s tebou , že netreba všetko servírovať na striebornom podnose a nech sa každý svojim spôsobom k tomu dopracuje sám s tým jednoznačne súhlasím veď ide o to aby človek rástol a nedostal všetko bezpracne . Zle som sa vyjadril, teda ešte raz, ak má danný jednotlivec na účte vdaka svojmu super systému miliardy USD ktoré neminie za 100 životov , z toho ak má nejaké IQ prispeje na charitu nejakými drobnými tak sa pýtam ako toto zverejnenie ohrozí jeho samotného...pôjde na úrad práce chudák.... bude mat o jeden dom menej ? Vôbec ludom nezávidím, naopak nech majú kolko chcú ale nech sa nehrajú na dôležitých , lebo nič nieje nové všetko tu už bolo , ale možno v inej podobe.


Gladiator028

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj lidi,

tak konečně nám jde elektrika a já se konečně dostal k PC. Nikdy bych nevěřil jak taková samozřejmost jako je 230V v síti může člověku chybět............... :)


Ahoj 911,

já tě moc z příspěvků neznám a to je asi velká škoda. :)
Nicméně, několikrát jsem si přečetl rozpravu mezi tebou a Gladiatorem a nechápu co tě vedlo k takové reakci. Viz: "sdilej sve know how ale nehazej spinu na ostatni." Vůbec netuším jak jsi k tomu došel, že Peter hází na někoho špínu.
Myslím si, že jsi Gladiatora špatně pochopil. Takhle to nemyslel už jen z podstaty věci. Kdo často čte příspěvky od Gladiatora a komunikuje s ním poznal jeho mluvu a i pohled na "věc". Proto si myslím, že tvá reakce byla zbytečná.

Rád bych zde věřejně řekl, že lidé jako Peter mění svým způsobem svět k lepšímu........ :)

Entuziasmus, který z těchto lidí vyzařuje musí zákonitě strhnout ostatní. Vždyť stránky FINANCNIK.CZ i toto forum, kde "tradeři pomáhají traderům" vzniklo díky nadšení dvou zakladatelů (pana Nesnídala a Podhájského).

911, souhlasím s tebou, že je potřeba na sobě pracovat. Tudíž je tedy na každém, jestli zde nabízené informace využije.

Ať se všem daří!


PS: Chtěl by někdo přispět nějakou informací k TF do tohoto vlákna? :) :) :)


Jirka




Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,

tak já přispěju.Trh TF už během posledních dnů není nejméně likvidní e-mini.Poslední dobou se volume skoro vyrovnalo,ale ted pár dnu zpět předstihnul TF trh YM,dnes dokonce poměrně výrazně a to i na 06 tak 09 kontraktním měsíci.Nevím co je příčinou možná je to jen dočasné,celkově se mě zdá že se likvidita na TF trochu zlepšila,spíše je ale pokles na trhu YM,který ale moc neznám takže nemůžu přesně posoudit stavy plnění atd.,ale volume o tom jasně vypovídá.

borax

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...