Aktuální stránka: 188 z 198
Re: Diskuze k aktuálnímu dění na trzích
Vloženo uživatelem: Pepe2000
Datum: January 14, 2010 03:18PM
Statut uživatele: Gold member

Na DAXE znovu pekny short poobede o 14:43. Vyzera to ako DEJAVU z 8.1.

Vloženo uživatelem: abrams
Datum: January 14, 2010 03:27PM

To focus: Bol som len na jednom kurze finančníka a nemám prístup do VIP sekcie. sad smiley Preto to riešim takto. Ale vďaka za radu a snahu pomôcť.. Pekný den a úspešné skríženie zbraní... smiling smiley

Vloženo uživatelem: lordberry
Datum: January 14, 2010 03:31PM

abrams:
Backtesthelper je úžasná věc. Jak píše focus, tak s tím jdou backtesty jedna báseň. 2 roky zmáknu okolo 16 hodin práce - při jednom vstupu na den.. Se finančníkům ozvi, pokud jsi na semináři byl, tak bys přístup měl mít

Datum: January 14, 2010 04:00PM

Na TF na 641,5 podľa mňa platný vstup s možným flip-om.... ale ... pôjde trh ešte vyššie?

Vloženo uživatelem: kuba
Datum: January 14, 2010 04:12PM

Díky proražení globex pivotu kolem 643,0 na TF by se dalo předpokládat, že trh ještě vyleze, doufám tak k 648,0

Datum: January 14, 2010 04:14PM

smiling smiley Tak dnes PT... ale len na papieri...radšej som prepol na sim. No neva. smiling smiley
V trhoch je isté len to že nič nie je isté..

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 14.01. 16:18 uživatelem abrams.

Vloženo uživatelem: Miloslav
Datum: January 14, 2010 04:19PM

Tak dnes na FT v 15:53 long 642,2 a v 16:15 PT 645,2. Proč to tak neni každý den? smiling smiley

Vloženo uživatelem: Mirek F.
Datum: January 14, 2010 04:23PM

Miloslav:
protoze by tak potom obchodovali vsichni a system by sel do kytek:-)

Vloženo uživatelem: Pavel K.
Datum: January 14, 2010 04:29PM

2 roky backtestu za 16 hodin? To se na ten kurz prihlasim jenom kvuli tomu backtestru.. smiling smiley Tohle je vec, ktera by se mi hodila vazne dost. Prijde mi, ze nedelam nic jineho, nez testuju.. smiling smiley

Vloženo uživatelem: yax
Datum: January 14, 2010 04:34PM

Zdravím,

já dneska hodně náročný den na ropě. První vstup ztráta a došlo i na druhý a vstup. Tam se trh nerozjel po průrazu oproti předpokladu, takže pak to bylo hodně náročné na dodržení pravidel. Obchod se dost vlekl a nakonec jsem vystoupil podle pravidel na BE, ale nic příjemného. Tento týden zatím hodně neobvyklý, každý den 2 vstupy, takže o zábavu je postaráno.

Jinak dnes ještě na NQ u 1. korekce odfiltrován zisk 100 USD (včera volatilní den) a na TF mi nestačil SL. Trh by sice vylezl potom k PT, ale to dnešní tempo není nic pro mě.

Tak hodně zdaru všem, Láďa

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 14.01. 16:37 uživatelem yax.

Přílohy: CL 2010-01-14.jpg (156kB)   TF 2010-01-14.jpg (150kB)  
Vloženo uživatelem: kuba
Datum: January 14, 2010 04:36PM

TFko nějak umírá, už se moc long nechce :-(

Vloženo uživatelem: Rob99
Datum: January 14, 2010 04:37PM

Kdyz trh udela behem 90 vterin pohyb -200/+200/-150 - tak to rozhodne neni vstup pro mne. Takze 641.5 mne nechala zcela chladnou, a pak uz byly po ceste same prekazky (643 + 646) Takze zadne potencialni zisky, velmi prudky long... dnes "zatim" zadny signal.

Datum: January 14, 2010 04:44PM

No vidíš... mal som zato že vstup 15.45 1 tick nad 641,5 by bol dobrý. Aj preto sledujem toto vlákno.

Přílohy: TF 03-10 14_1_2010 (330 Tick).jpg (167kB)  
Vloženo uživatelem: kahiros
Datum: January 14, 2010 04:45PM

dnes sem dle filtru neobchodoval....jinak by obchod skončil na SL....uvidíme kam až to dnes vystoupá (osobně,ale tomu už moc nedávám)

Ať se daří!

Vloženo uživatelem: ivavot
Datum: January 14, 2010 04:46PM

Zdravím,
já dnes pouze SIM, ten začátek se mi vůbec nelíbil a do longu jsem pak už nechtěla naskakovat, zdálo se mi to příliš vysoko. Také bych měla 1.vstup SL, byla velká korekce a 2.vstup by již k PT dosáhl, ale beru pouze jeden vstup denně, tak by stejně nic nebylo thumbs down
Iva

Aktuální stránka: 188 z 198

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Toto vlákno bylo uzamčeno

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.