Zdravím,
přesně tak. Z důvodu velké volatility se mi aktivoval SL a plnění bylo podstatně horší než jsem předpokládal. Vím, že na vině nebylo nízkému volume, ale moje rozhodnutí, jít do takového obchodu.
Proto jsem to napsal, aby ti - perspektivní obchodníci, kteří to s tradem myslí vážně, nedělali zbytečné chyby a poučili se na mých. A když jsem to už zaplatil, tak ať je z toho nějaký efekt. Vím, že je udělají stejně a nedají na doporučení. Opravdu sledovat trh s tak nízkým volumem je podle mne neefektivní, protože
s tak malým trhem dokáže hýbat pomalu každý i Spec small. A o čem pak chcete diskutovat (aspoň doufám)?? Nebo víte, že tento trh silně koreluje s jiným (ropa, cukr - samozřejmě nadsázka)?
"A psát do pěti článku po sobě že má tahle komodita nízký volume mě připadá trochu zbytečné."
Myslím si že není. Pokud to napíší jiní 5x tak asi na tom něco pravdy bude. Zkuste třeba 10TNOTE nebo 90denní EuroDolar. To jsou podle mne zajímavé trhy i pro začínající. Velké volume, OI a hlavně hodně hráčů ze všech kategorií. Určitě by jste našel zpřízněnější duše

. Nechci nějakým způsobem brát iluze a nadšení. Omlouvám se, jestli jsem svým příspěvkem u vás vyvolal nelibost.
Přeji hodně úspěchů
Ivan