Ja jsem jeste cekal, jestli nedojde k nejaky pekny korekci kolem 816,5- 818, ale ne. Jenom skoda, ze ten finalni odraz do longu vysel zrovna na ten fundament, kolem 813 jsem se na long chystal, pokud by byl vstup dle meho gusta. Ted vzhledem k tem proslovum od 17.00 jdu taky ven.

Ale evidentne ti to ted funguje, takze gratuluju.. Jenom jsem se ti chtel zeptat, jestli ty 2 vstupy (myslim pondelni vs. uterni) beres jako ten samy vstup. Myslim tim podle tech samych pravidel, protoze z meho pohledu jde o dost odlisne situace v trhu..
Jeste jsem uvazoval o vstupu na 805,9 v 16:30, ale trh je na 30 min grafu prilis preprodany z meho pohledu a bez vetsi korekce bych do shortu uz nesel. Long mozna, pokud trh silneji prolomi 810. Jinak to uz dneska vidim bez vstupu. Uvidime.
Ale tady byl finalni vstup az v 16:02. To uz obcas vstupuju, pokud vidim dobry pattern.. Navic tady slo o beckovy report, takze to beru zase o neco mene. Plus cena ihned po reportu tlacila UP a stejne nedoslo k prulomu denniho high, coz je pro me takove dalsi male plus.
) a dopadol úplne rovnako - tj. pár bodov mojím smerom a potom to trh otočil - SL. Ešte tomu dám nejaký čas a nejakú analýzu a buď túto situáciu prestanem obchodovať, alebo aspoň upravím riadenie pozície a pravdepodobne budem posúvať hneď ako sa bude dať na BE.

hajzlici... budem musiet zacat zase nazivo 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.