Aktuální stránka: 129 z 152
Re: Diskuze k aktuálnímu dění na trzích IV
Vloženo uživatelem: yamato
Datum: May 11, 2012 03:49PM
Statut uživatele: Gold member

Rogi, tie sipky, to mas vyznacene ako chces dane urovne obchodovat? Pekne smiling smiley

Vloženo uživatelem: Rogi
Datum: May 11, 2012 03:57PM

jj winking smiley

Vloženo uživatelem: Vomajda
Datum: May 11, 2012 04:09PM

Dík moc, určitě pomůže thumbs up

Jinak já dneska vstup 15:54 na 12768 PT na 12798, trošku mě znepokojovala ta zpráva, ale OP je op..

Datum: May 11, 2012 04:25PM

to Vomajda:
dnes jsem pasl jen po malym profitku,abych splnil tydenni limit a ten je OK. Tento tyden 6 vstupu a vsechny PT
at se dari

Přílohy: Výstřižek Vomajda.PNG (165kB)  
Vloženo uživatelem: Yenda66
Datum: May 11, 2012 04:34PM

Klasický pátek. Své týdenní profity částečně odevzdávám. Na TF jsem šel short v 16:10 na 787,4 po 1-2-3. Byla to past. Byl jsem z toho asi trochu mimo, páč jsem nezachytil následný trendový pattern. Chjo.

Vloženo uživatelem: patas
Datum: May 11, 2012 04:38PM

Rogi:

To obchoduješ naostro?
Já teda jedu PA a ne FinWin, ale podle mě vstup do longu, pod celkem hutnou SR je odvaha. :-)

Vloženo uživatelem: pajus kucera
Datum: May 11, 2012 04:39PM

JiMe,
beru zpet ... nastaveni je celkem jasne
happy trading

Vloženo uživatelem: Pavel K.
Datum: May 11, 2012 04:40PM

Tak ja pro dnesek koncim. Vstup 789,1 na 123 a zaroven RR. Vystup 793,8. Venku je hezky, jdu nekam na zahradku. Pekny vikend!

Datum: May 11, 2012 09:20PM

to patas:
jo
hezkej vikend vsem

Vloženo uživatelem: bumelak
Datum: May 12, 2012 09:02AM

to Rogi,
můžu se zeptat jaké máš RRR? Přijde mi že při umístění
SL pod bar by jsi měl negativní, tak SL 80 a PT 50.

Vloženo uživatelem: pajus kucera
Datum: May 14, 2012 02:19PM

zdravim po nedeli,
tak stale zustavame v sirokem TR 777 -795 a ne a ne prorazit at na jednu nebo na druhou stranu, i kdyz dnes ve 13.00 jsme uz byli blizko. Osobne bych tipoval na jeste jeden odraz od SR zony 782 a nasledny pad hluboko pod 777 ... mista je tam dost az k 750. Osobne bych takovej scenar bral, protoze v pripade vystupu na 782-783 se opet dostavame do prehustene oblasti, kde jsme uz byli mockrat.
happy trading

Vloženo uživatelem: Vomajda
Datum: May 14, 2012 04:34PM

Ahoj, tak já dneska 1 obchod, jeden mi utek na openu a druhej už byl můj, první i druhý byl PT, proto dnes radši balím a sedám si na ruce.

Přílohy: YM 06-12 (2 Min) 14_5_2012.jpg (276kB)  
Vloženo uživatelem: Pavel K.
Datum: May 14, 2012 05:32PM

Vomajda, pekny vstup. thumbs up

Ja dneska zatim nic. Chtel jsem hned na zacatku vzit nejaky short kolem 783, ale odraz byl moc rychly. Jeste pockam, jestli to k te SR +-783 nedojede a jinak asi koncim. Eventuelne jeste nejaky pekny vstup kolem 779-778 long, ale to by musel byt vazne hezky pattern.

Vloženo uživatelem: yamato
Datum: May 14, 2012 06:41PM

tak ja dnes po dlhsej dobe idem live. Na NQ jeden long, a to by aj stacilo, je nejako mrtvolno.

Přílohy: Live39.JPG (125kB)  
Vloženo uživatelem: analytik
Datum: May 14, 2012 08:07PM

Ja dnes bez obchodu, UP by som aj šiel, ale vystrelil tam príliš rýchlo.

Aktuální stránka: 129 z 152

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Toto vlákno bylo uzamčeno

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.