Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k aktuálnímu dění na trzích IV


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

yamato ta to uvidime ked to nasadim :)
V postate to vychadza z celkovych skusenosti od kedy smo zacal live, proste mozno poznas ten pocit ze nieco robis, sice robis to dobre ale v hlave sa ti postupne tvori ako to robit este lepsie a jednoduchsie a ked obchodujes svoj terajsi system stale sa utvrdzujes v tom ze to co mas v hlave fungovat bude a tak som to dal na papier, odtestoval a vysledky su viac ako skvele.

Mozno si tu niekto pamata ze som prezentoval vysledky este v dobach zaciatku pred live systemu ktory mal na NQ na 1 kontrakt 12 - 16 tis USD na mesiac. - vsetci pisali ze to neje mozne...!
Takze o tom tento system je. Ked som zacal live som obchodoval "easy verziu" tohoto systemu ktory dosahoval tiez fajn vysledky na zaciatku ale nie az tak fajn ako tento a pri takej jednoduchosti. Avsak stale som myslel na ten hlavny system ktory som robil pred live a nie jeho easy verziu. Avsak nemal som jednoznacne pravidla a preto som ho do live nehodil na zadciatku, az doteraz. + plus samozrejme bola k tomu potrebna aj taka "psychicka dozrelost", pretoze je to system s pracovnym nazvom AGG -AG tzn aggressively against (agresivne proti v preklade)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ee je to intradenne obchodovanie od 15:30 do 20:00 (ak som v obchode tak dlhsie) max do 22:00 (ale to uz teda som poriadne unaveny takze snazim sa ukoncit do 20ciatej minuly tyzden net profit po odpocitani komisii 150 bodov RRR sice islo troska dole lebo boli aj troska mensie obchody. vid tabulka 1 kontrakt obdobie od 22 do 26 oktobra

20718

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To som dal len jeden tyzden. lebo ja si robim zatial vysledky po tyzdnoch. samozrejme mam odtestovanu podstatne veciu cast len tu nemam este spojenu do jedneho celku, tak som len na rychlo spojil minuly tyzden. Este dnes si dam na testovanie cas kedze burza zavreta a vecer abo zajtra pastnem cele obdobie.
Co sa tyka ziskovosti mozem ale povedat ze minuly tyzden bol taky lepsi priemer.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...