Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

pocket - žurnál obchodů


pocket

Doporučené příspěvky

Sám si řikam jestli jsem to schopný zvládnout. U futures zatim zůstanu. Mam nějký drobný na účtě a aby mi tam jen neleželi jsem přemýšlel o něčem, nejlépe pasivní investování, kamarád finanční poradce mi neporadil. Nabízí se spready, jen pochopit další problematiku. Je to další starost.

36168

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 50
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To ti taky nikdo neporadí, který styl je pro tebe nejlepší. Na to musíš přijít sám. Podle mě je to právě tempo (rytmus), které je vzájemně odlišuje. Mě osobně pomohlo zpomalit tj přejít na swing trading. Spready jsou super v tom, že už nemusíš nic backtestovat. To řeší všechny ty různé spreadové analyzátory, které ti vyplivnou korelační grafy. Ty už jen obchoduješ :D Nicméně principy, které jsem ti popsal dřív lze dle mého názoru uplatnit napříč všemi styly. Tak hledání zdar!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Edakk:
Moje rozdíly ve výsledcích - s předchozímy OS podobná úspěšnost, s tímto OS také (NQ trochu lepší), ale tento OS má zatím malý vzorek výsledků. Počty exekuovaných obchodů - žádné zásadnější rozdíly.

CL sleduji už od začátku své snahy v tradingu, a je to zajímavý trh. Za tu dobu už ho mam nakoukaný a pokud jsem podvědomě získal nějkou zkušenost byla by škoda o ni přijít. Dále NQ - zde se pro začínající doporučuje YM a NQ. Zvolil jsem NQ protože je v něm větší dynamika, YM má naopak menší volatilitu. V YM jsem viděl menší schopnost dosáhnout targetů. Jinak CL je těžší trh (to je samozřejmě o něm známé), oproti NQ občas překvapí pohybem - NQ je více vyvážené a lépe čitelné.

Řekl bych že pro (úplně) stejný OS pro oba trhy neni nejlepší volba, každý potřebuje svoje. Každý "tiká" jinak.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...