Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

ropa


bolija

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 242
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

ano včera, protože poslední dobou rozhodovaly zásoby benzínu, zásoby ropy jsou vidět ihned na bloombergu, ale zásoby benzínu až po chvíli..no pořídit si tv přenos, ale stejně to asi nemá smysl a nezareagoval bych rychleji než ti první.
U ropy věřím, ještě ve vzestup, stopku dám asi na 84,10, ale zvažuji euro, když jde stále nahoru (dneska tedy ne), koukal jsem na pětiletý graf eurodolaru a z toho mi vyplívá, že když se teď odpoutá euro od 1,5 na 1,51, tak může frčet k 1,55. Ale ještě si počkám na nějaké doporučení na webech od odborníků, kam by mělo jít. Jak to vidíte ostatní? Nevíte jestli není naplanované nějaké zasedání, kde by schválili opatření pro oslabení eura?
O dolaru se mluví, že kvůli vysokému zadlužení USA, že nebudou schopni splácet dluhy a o proti Evropě, kde jistě budou některé státy mít také problémy, ale viděl bych to v globále pro EU pozitivněji.. I když v zimních měsících, ale to může být i v USA, stoupne razantněji nezaměstnanost v ČR a z toho vyvozuji, že i v dalších státech EU, ale do ty doby je ještě čas.. čekám vlastně také Wéčko, velký propad, ale ještě zatím snad ne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jinak ještě ke včerejšku, včera jsem chtěl dát nákup těsně nad kurz 16:29, už nevím kolik to bylo cca 78,45 a dal bych 78,55 bez stopky, ale tak dlouho jsem čekal až bylo 16:30 a už byla ropa nahoře.. ..Ale často lítá sem tam a často byly doby, kdy šlo opačně, než by mělo dle zásob jít.. ..ale teď to máme samý růst, tak zatím to vychází.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • 3 týdny později...
  • 6 months later...

Zdravim vsechny tradery,

vsiml jsem si ze v diskuzi prevazuji predevsim jine komodity nez-li ropa. Jelikoz vetsina mojich obchodu se uskutecnuje prave s ropou, privitam diskuzi i nad prubehy obchodovani v teto komodite.
Obchoduji QM tzn mini contracty z duvodu vetsiho prostoru k rizeni obchodu. Obchodovani probiha na ostro, tedy v realu se vsim co k tomu patri. Rope jsem se zacal venovat pred rokem a pul. Predtim jsem dlouha leta tradingu venoval akciim na US trzich. Start na daytradingu nebyl uplne podle mojich predstav a jednou z chyb byl prave vyber plneho contractu ropy CL, bez praktickych skutecnych obchodu daytradinu v klidnejsi komodite. Podarilo se mi tady utrpet neblahou zkusenost a prejit na novy zacatek v teto oblasti. Nyni se vse jiz jevi o neco lepe. Hodne kvalitnich rad prave k daytradingu mi pomohl tento server a dalsi publikace vcetne knih od Tomase a Petra. Dekuji za vsechny prispevky na tomto serveru, ze kterych je mozno cerpat mnoho uzitecnych poznatku.
Zdravim vsechny a preji uspesne obchodovani.
romanrak

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Nemohu založit novou diskusi (můj druhý příspěvek), proto položím dotaz zde:

Chtěl bych koupit ropu bez finanční páky za cca 1 000 000 (klidně na rok, nechci intradenní obchodování). Jaký je nejlepší český / zahraniční broker, přes kterého by šla operace provést? Prosím o uvedení českého i zahraničního.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...
Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...