Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

FINANCIALS - Eurodollar


beginner

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 40
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ja ED papertraduji swingově systémem Tripple screen, momentálně zkouším, zda je lepší týdenní indikátor vyhlazené MACD, Momentum, nebo EMA a denní indikátor Williams %R nebo vyhlazené MACD (s jiným nastavením). Ať tak, či tak, Tripple screen se mi jeví pro mé účely jako vhodné, prozatím jsem neměl ztrátový rok (při backtestu) a to ani když jsem nestanovoval profit targety.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

dik Alec

muzes jeste prosim te upresnit, ktere jsou to reporty? je nejaky dobry zdoj informaci a nejaky kalendar predpokladanych reportu? zkousel jsem to hledat na netu, jenze nevim co je relevantni a dulezite, tak bych poprosil o radu.

muze byt treba

www.bloomberg.com/news/economy
money.cnn.com/news/specials/fed/
www.forecasts.org/ffund.htm

??

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to pioneer.64
já se zatím fundamentálními zprávami moc nezabývám, spíš ladím systém, aby z hlediska statistiky nesl co nejvíc. Maximálně sleduju zprávy (volby v USA, hypotéční krize, ropa...) a odhaduju, jestli něco z toho bude mít dlouhodobější vliv. Pak to porovnám s realitou. Při vstupech ani výstupech se ale zprávami neřídím, jen pravidly systému. Možná do toho časem víc proniknu, ale zatím se mi nechce tomu věnovat moc času.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Rád bych se zeptal již obchodujících traderů, kteří obchodují Eurodollar pitově (tedy ED, nikoliv GE), jaký je běžný slippage, jaký kontraktní měsíc momentálně obchdují, příp. s jakým brokerem. Mnou oslovení brokeři mě pořád tlačí do elektronicky obchodovaného GE, ale pro swingovou strategii mi lépe vychází ED, jenže to v demoúčtech nelze vyzkoušet.
Díky Mila

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

×
×
  • Vytvořit...