Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Silver verze...


Doporučené příspěvky

Dobry den,
mam par dotazu, na ktere se mi neustale nedari najit odpoved.
Jsou to:
1. Kdyz si koupim silver verzi, jsou v ni uz zabudovane templaty, resp. wcci?
2. Umoznuje silver pouzivani tickovych a volume grafu (myslim misto minutovejch timeframu) ?
3. Kdyz bych mel silvra a pripojil ho na PFG, tak bych jim uz neplatil zadne poplatky co maji za platformu? (prijde mi logicke, ze by to tak melo byt, ale kdyz uz zakladam dalsi diskusi tak proc se nezptat na vse :) )
4. Je uz zime, nebo je jeste porad leto ? :D

Dik predem za mirumilovne odpovedi... Jo a mimochodem, nema nekdo nejake zajimave doporuceni na hodnotu volume pro ER2? Zatim jsem testoval 300 volume frame a jeste chci skusit ruzny hodnoty ticks... ale to jen okrajove.

Jeste jednou dik,

Snehulda ( aby to s pocasim nedopadlo jako s tim tradingem... mraz po zadech mi bude behat prez leto)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj tradeři,
mám podobný problém s verzí Navigátora.
Potřebuji víceméně jen backtestovat na intradenní bázi,dále spredy(i intradenně),Woodie CCI. Programovat strategie nepotřebuji.
Navigátor umí vše ale nejsem si jistý, jestli verze Gold zvládá i backtest.V nápovědě jsem našel poznámku ale připadá mi, že zmíněný back test, se vztahuje jen na systémy. Běžný manuální backtest by mohl zvládat?
Na stránkách to mají velmi chudé a člověk neví co v té verzi kupuje.
Děkuji za radu.



Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

Zdravím profíky,

snažil jsem se zde na fóru najít tuto informaci ale marně.

Genesis trade navigator se mi velmi zamlouvá, avšak zajímá mě, jestli jde tento software propojit s Interactive Brokers (protože tento broker se mi také velmi zamlouvá :) ). Pokud někdo znáte odpověď na tuto otázku, prosím odpovězte.

Děkuji předem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Skusal som zistit, ako je to so silver verziou. Ta je asi celkom k nicomu, v porovnani s tym co nam ponukaju v trial verzii... :-)))
Nie je v tom ani trade console, ani ziadne data, za tie treba platit 49 dolarov mesacne. Takze celkom dost pre zaciatocnika, ktory chce zatial len skusat. Skoda, vazne som uvazoval kupit silver...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Může mi někdo prosím jako začátečníkovi popsat základní rodíly mezi PLATINUM A GOLD. Nyní zkouším DEMO PLATINUM a tak bych rád věděl co mě čeká pokud půjdu do verze Gold. Vímže je tu spusta vláken o tomto software, ale nepodařilo se mi najít odpověď tuto otázku.
Díky Tom

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Zdravim Tom,

Ja resil stejny problem pred nekolika mesici a nejlepsi co muzes udelat je ze jim napises a pozadas zda-li by Ti neaktivovali GOld demo misto Platinum.Ja jsem to tak udelal. Gold jsem si ted koupil a pokud vim veskere informace jsou na jejich strankach. Hlavni rozdil je v tom backtestovani a tools, tzn, ze to obhsahuje vsechny indikatory, strategie a ja nevim co jeste, z hlavy ted nevim, ale na strankach Genesis je to detailne rozepsane.

Viktor
Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...