Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ropa


911

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

joudazbrd

jedu "plnou" ropu. no nervy na zisk clovek ma. ted spis resim vystup, ale ted jak po vyhlsani reportu a neocekavanych cislech to lizlo skoro 50. bouzel ne uplne. ale dnes se poradim s brokerem a asi uz opustim. staci mi to. navic ted uz je to na hrane. 50 je psychologicka hranice

Link to comment
Sdílet pomocí služby

luboš Napsal:
-------------------------------------------------------
> Lukáši, mě by moc zajímalo, kolik hodin denně
> věnuješ analýze trhů a přípravě obchodních plánů
> ????

ono zalezi, kdyz jsem sel short na ropu, tak jsem se tomu venoval kazdy den. sledovani zprav, cteni mnoha zdroju, procitani reportu. takze nekolik hodin. musim uznat, ze to bylo prinosne a jako zacatecnik mi to hodne dalo.

jinak muj normalni den, kdy jedu jen indexy, je ze se kouknu na minuly den, kde jsou S/R ale spis si procitam co se deje na poli ekonomiky, co kdo vyhlasuje, koukam na stare reporty, posloucham analytiky a delam si vlastni zavery. pokud se blizi report, tak si prectu konsensus trhu a snazim se to uplatnit pri vyhlaseni. je dulezite jake je ocekavani a pak jaka jsou cisla a co to asi tak muze udelat. v mezidobi, kdy neni co tak si vymenuju ruzne info s kolegama z US a zkousim nove veci a vylepsit myuj system. stale hledam neco co ma pravidla.

ted jsem navic objevil dax, takze vse se ubira timto smerem. sleduju podkladove aktiva, jak se trh chova, jake reporty atd.

ted kdyz to po sobe ctu tak to vypada hrozne. nic z toho neni treba delat pro uspesny trading, me to jen proste bavi a sam jsem si to tak zvolil. vlastne od rana sleduju dax a zpravy a odpoledne jedu live ERko a sleduju furt dax. mezi tim chatuju na financniku a pak jdu spat. zadny cas na konicky :-) jak jsem rekl, me to bavi a uzivam si to. ovsem tak do roka to skonci a prejdu na opce, spready (snad oba pochopim) a intra asi jen uz DAX nebo jiny evropsky index.

to sem se zase rozkecal, ach jo.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

no psal jsem to na chatu, po vyhlaseni reportu crude oil inventories to kleslo na nejaky cas na 49,9 takze jsem mel call od brokera, ze jsem byl exekuovan. jsem spokojen. jinak ropu budu nadale sledovat a az ji porozumi vice, resp. odvetvi energy kam spada i gas atp. tak se asi vratim. potrebuju pochopit fungovani tohoto sektoru. ale to spis souvisi se mnou, rad vim co za tim vezi. takze k TA bych rad mel alespon nejak FA zaklady

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Lukáši, chápu dobře, že jsi se už dokázal oprostit od tzv. normální práce a živíš se výhradně tradingem? Pro mne je to zatím vysněným cílem, ještě musím pracovat, i když doma, takže to není tak hrozné, časově si vše přizpůsobím jak potřebuju, ale NEBAVÍ mě to, na rozdíl od tradingu. Prací ztrácím plno času, který by se dal využít lépe, že.... Ale taky to jednou skončí a budu dělat jen to, co mě baví.
Přeju hodně úspěchů a pevné nervy.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...

TAK JSEM TADY ZNOVA...:(
koukal jsem na ruzne platformy NA ROPU,GOLD...
muzete mi jich vicero doporucit..chci jen demo ,na sledovani trendu-indikace..na forex..diky
na FX pouzivam MT4..zkousel jsem ztahnout fibogroup..ale chtelo to po me jinaouisntalaci IP..a tu ja predelavat nebudu..jsme rad ,zemi net funguje..:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...