Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Amibroker 4.60 CZ


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny komoditní spekulanty..."náhodou" se mi dostal do ruky tento analytický software, který má poměrně hodně zastánců...a rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenosti s tím SW (hlavně v oblasti futures) a zda by nemohl, nám začátečníkům, poskytnout pár rad...

Předně chci říci, že používám TNT a jsem s ním maximálně spokojený, nicméně rád bych si rozšířil obzor....

Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • Odpovědí 340
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobry den,
pokud si koupite AmiBroker v ceskem jazyce, pak pozor, dostanete licenci pouze na jeden pocitac. Cetl jsem, ze uz snad povoluji instalaci na druhy pocitac, avsak i to mi prijde, v dnesni dobe, velmi malo. Pokud si koupite AmiBroker v anglictine, pak s licenci nejsou zadne problemy.

S pozdravem

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Zdravim,
Taky pouzivam amibrokera, zatim se ho snazim co nejlepe poznat a musim rict ze je to cool program a zvlaste pro technofily :) Bohate moznosti importu dat z xx zdroju pomoci amiquote a z externich zdroju pres asci rozhrani mnam (tu)
Podle me pro intradenni analyzy a backtesting nejlepsi nacinicko!..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Dobrý den,
Amibroker mě velmi zaujal a myslím si, že pro testování strategií je to velmi dobrý pomocník. Při poznávání programu jsem ale skončil téměř na začátku. Nemohl by mi někdo poradit, kde by se daly zdarma stáhnout historická data pro obilniny a maso? Není problém sehnat historii pro indexy. U ostatního lze stáhnout pouze aktuální kontrakty. Nepodařilo se mi najít stránky, kde by si uživatel vybral libovolný historický kontrakt a stáhnul si celou jeho historii.
Díky Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No já jsem Amibroker jen testoval, takže vám rozhodně nemůžu příliš radit jak jej programovat, ale základní funkce jsem v něm naprogramoval a nebyl to velký problém. Hledejte heslo AFL což je jméno skriptovacího jazyka, který program používá.

Např. tutoriály: www.amibroker.com/guide/tutorial.html
nebo referenční příručka jednotlivých příkazů: www.amibroker.com/guide/afl/afl_index.php?m=1

Na té stránce co jsem postoval vidím dobré PDFko " System Development Tutorial" atd.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim Hakeem,
V samotne napovede amibrokera je prirucka AFL a par priklady , takze pokud mas zakladni znalost z porgramovani (treba v jazyku C) tak by ti to mohlo do zacatku stacit, pokud ne tak je to slozitejsi, budes si muset po netu hledat hotove priklady systemu/indikatoru a z nich se ucit a nakonec poslepovat svuj program..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Zdravím,
mám takový dotaz: používá někdo tento program s in line daty ze zdroje IB pro futures(globex) - ne akcie. Zaujala mě čeština a backtesting tohoto programu. Nevím jestli se tento program dá použít i jako klasický realtime chart nebo pouze jako grafický systém pro zpětné testování.

Dík za odpověď

PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim Petre,

pokud se nepletu tak AmiBroker 4.6 ani 4.7 neumi primo spolupracovat s IB. Data z IB lze do Amibrokera dostat pres nejakou treti aplikaci - naprikalad pres Medved QuoteTracker. Neni to moc pohodlne reseni, ale funguje.

2 Zvedavec : s fuctures Amibroker pracovat umi ( i kdyz byl navrzen pro akcie ) - EOD data lze zdarma sosat pres AmiQuote z BriteFutures

S pozdravem

MIchal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím PET,
Mel by se dát použít i jako klasický realtime charting soft, kdyz kliknes na File > Database Settings tak se ti otevre okno kde je kolonka "Data Source" u ni lze vybrat s pluginu pro poskytovatele dat, treba eSignal RT data plug-in nebo MetaStock data plugin atd.. ja u sebe plugin nutny pro IB nemam, ale uz jsem ho tusim na oficialnich strankach amibrokera nekde videl, takze to bude chtit pouzit pana Googla ;) mozna bude potreba novejsi verze..

Jinak v napovede amibrokera jsou video tutorialy, kde ti to i nazorne predvedou, jak se navazuje spojeni se serverem ze ktereho tahas data...

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...