Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Genesis Trade Navigator Platinum - Objednávka


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 43
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Zdravím,
bohužel tato pomoc CZ traderům se ukázala jako příliš časové náročná. S Tomášem nemáme zázemí pro prodej čehokoliv co vyžaduje aktivní asistenci a s ohledem na poměrně velký zájem o různé objedávky týkající se různých pluginů, dat atd. u Genesis jsme českou objednávku bohužel zrušili.
Navíc při nákupu on-line přímo u Genesis ušetříte 19%DPH, což je také nezanedbatelné, tj. doporučuji nákup přímo na stránkách výrobce.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za rychlou odpověď.

Sice bych preferoval oněch 37 000 Kč + DPH namísto 2495 USD bez DPH, ale chápu, že s vyřizováním souvisejích věcí byl opruz.

Ta jejich obejdnávka je navíc udělána pěkně blbě. Když na konci stránky www.genesisft.com/Products/TradeNavigator/Platform/platinum.asp kliknu na [bold] Order Now[/bold], tak mě to nepustí dál aniž bych zaškrtl jednu z voleb:

Bill Me Every Month
Bill Me Every Year

A to se mi pod částkou 2495 USD opravdu nezaškrtává snadno. Takže nezbývá, než věřit, že bude mít větší váhu text [bold] 1 Time Purchase[/bold] :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak zatím jsem to neobjednal.

Slečna z PFG mi totiž tvrdí, že pokud s nimi chci z Best Direct Navigatoru přímo obchodovat, tak si to u nich musím pronajmout (necelých $50 měsíčně). Nevím zda opravdu musím nebo mě chce jen dotlačit k variantě, která je pro ně vyhodnější, ale každopádně je to zajímavá varianta ke zvážení - v dlouhodobém horizontu určitě vyjde líp, když si ten soft koupím. Ale při měsíčním pronájmu odpadá nutnost velké počáteční investice.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PFG jde 100% pronajmout. otazka je jestli se pronajima platinum verze. standardni poplatek u vetsiny brokeru je $49,99 mesicne a nekdo si muze uctovat jeste par centu ke komisii. pokud si koupis licenci tak ji mas na dozivoti a na brokera se jen napojis, pokud to umoznujue.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj traderi,

tak jsem ted z toho vseho tak trochu zmateny.
Na zaklade clanku na Financnikovi jsem si myslel, ze porizenim Genesis Trade Navigator Platinum v cene 2495 USD(snad to je uplna cena) to pro me konci. Pise se tam, ze zakoupenim tohoto programu u PFG mohu ziskavat realtime data zdarma, ale na strankach PFG maji u dat mesicni poplatky.
Chtel bych Vas tedy poprosit, jestli tady nekdo muze sumarizovat vsechny naklady, s kterymi mam pocitat, pokud budu chtit obchodovat intradenne s Genesis Trade Navigator Platinum a uctem u PFG?

Diky moc predem
Godi

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Takže jsem pokročil a zde je finální (doufám, že i pravdivá verze):

Od PFG Genesis Trade Navigator pronajmout nelze.

Ale [bold]lze to pronajmout přímo od Genesisu za $199 měsíčně[/bold] (ve verzi Platinum). Za tuto částku dostáváte [bold]pronájem software i data[/bold]. Toto mi potvrdil přímo jejich obchodník, se kterým jsem teď telefonoval. Nainstalovat to můžete na kolik počítačů chcete (např. na hlavní doma a pro závisláky i na notebook na cesty), ale obchodovat lze vždy jen z jednoho. Pokud máte nyní např. trial verzi a chcete přejít na tu placenou měsíčně, tak je kontakujete, oni vám to zaktivní a začnou vám z platební karty měsíčně sosat těch 199.

S PFG účtem by to mělo pracovat bez problémů - to mi potvrdil jak obchodník v Genesis, tak dva brokeři v PFG.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

Moc dekuji za rychlou odpoved!Obchoduji DAX Goldman Sachs,ale jsem velice nespokojeny s platformou-nektere indikatory ukazuji jinak nez maji,tak nejspis to budu resit touto cesto,ackoliv jsem presvedceny ze ze navigator je vynikajici software -alespon jsem na lepsi zatim nenarazil..Preji hezkou nedeli.... ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...