Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Online portfolio


Spajk

Doporučené příspěvky

Zdar lidi,
neznáte nějakou web stránku, kde se dá založit vlastní portfolio držených akcíí, fondů atd., s tím aby mě to ukazovalo vývoj mých investic i v grafu ? Zatím jsem narazil jen na weby, kde se zobrazojí jen zisky jednotlivých akcíí (někde i jejich graf), ale graf složený ze všech držených akcíí ne. Zkoušel jsem prophet.net a yahoo.com, ale ty to neumí.

díky
Spajk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zajímavý dotaz.Specielně na Yahoo lze mít svůj watch list(v tvém případě portfolio)kde se Ti zobrazuje vše potřebné.Máš-li ale na mysli něco jako je na aliawebu(portfolio s vývojem hodnoty),tak to jsem ještě neslyšel o tak sofistikovaném nástroji.Přeci jenom záběr akcie,fondy,a kdovíco ještě je docela těžko uhlídatelný.Budeš-li mít nakoupeno vše u jednoho brokera,tak si to představit dovedu,ovšem aby tohle bylo někde free,nevím.
Narazíš-li na něco dej vědět,myšlenka je to zajímavá.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...
  • 3 years later...

Teraz som pozrela funkcie stránky http://www.finviz.com a musím priznať, že na google finance sa to ani nehrabe, začnem to používať viac. Na ľavej strane vidíte ake nastavenie ponúka na screen stock FINVIZ a oproti tomu google finance, finviz je určite prehľadnejší. Rovnako ako na google finance musíte sa zaregistrovať.

16676

16677

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...