Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

navrh mensi zlepseni


Doporučené příspěvky

Mel bych napad, ktery neni nijak extremne dulezity, ale myslim ze by to bylo pekne.
Nemohl by byt prihlasovaci formular rovnou pritomny nekde na uvodni strance, popripade po kliknuti do diskuse rovnou tam?

Jen pro priklad : napriklad na seznamu je login na email rovnou na uvodni strance coz je super, naproti tomu na spoluzacich se k tomu clovek musi prokliknout, coz zabere jeden klik casu...

Je to asi blbost, ale presto se ptam, protoze ja se dost casto odhlasuju a prihlasuju a musim se porad proklikavat tim loginem...

Dik

PS: snad tim nikoho nenastvu :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

po delsi dobe jsem zavital do diskuze, neco procitam a docela me zarazi co se zde deje. u kazdeho clanku spousta prispevku od teoretiku, kteri v tom lepsim pripade udelali par paper obchodu, ale okamzite vedi ze to co je v clanku je na 100% pravda nejsvatejsi. tim nechci napadat kvalitu clanku. ale nevim jestli je k necemu dobra diskuze kde se clovek docte jen "skvely clanek!", "sice vubec neobchoduji, ale presne takhle to je" atd. nebylo by lepsi pro tyto uctivace zalozit zvlatni vlakno kde by se vyradili a autori pokud o to stoji potesili svoje ego. a vecna diskuze by se dala cist bez toho aniz by se clovek musel prokousavat spoustou nesmyslu...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Měl bych nápad pro lepší přehlednost v příspěvcích. Napadlo, že by se mohlo použít např. smajlu, který by byl čtvereček s různými barvami(třeba 10 dejme to) a každý, kdo by začal svůj vlastní příspěvek by použil jednu barvu, která dlouho nebyla a odpovědi na ni by měli v textu tentýž čtvereček. Asi to zní jako šílenost že?:D :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 1 month later...

Dobry den,
taky to neni ani tak navrh na zlepseni, jako spis dotaz - kam se podel ze soucasnych clanku hlavni obrazek?? Netusim, od jakeho data se to zmenilo, ale registruji, ze posledni dobou ctu clanky, ktere maji obrazek pouze na titulni strance (homepage), kdyz jsou prvnim clankem, jakmile se stanou druhym a dalsim clankem, obrazek zmizi a pri cteni kontkretniho clanku uz se v detailu zadny obrazek nezobrazuje, coz osobne vnimam jako velkou skodu, protoze tyhle obrazky jsou nejen vtipne, trefne, k tematu, ale pro me i ozivuji tu spoustu (velmi podnetneho a vyzivneho) textu. Ted nevim, jestli je to srozumitelne, tak radeji pripojim odkazy:
drivejsi clanek s obrazkem: www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/trading-novorocni-predsevzeti-2009.html
aktualni homepage s obrazkem pytliku s dolary: www.financnik.cz/
clanek uz bez tohoto obrazku: www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/jak-ze-ztracejiciho-tradera-k-prifitabilnimu.html
diky,
garax

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

neviem ci toto vlakno este sleduju Tomas s Petrom

mam otazky ohladom zobrazovania datumu vo forach v stlpci 'posledni':
je to tak pre vsetkych alebo len mne neukazuje rok (len cas a datum, bez roku) ?
pride mi to dost neprehladne kedze v niektorych vlaknach su prispevky neskorsieho mesiaca ale ovela starsieho roku :)
.. alebo nieco prehliadam ?

vdaka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mazac:

rok mezi údaji není..vlákna se řadí od toho s nejnovějším příspěvkem, po to s nejstarším..tj. je to plně dostačující a podle mého naopak velmi přehledné..

PS. když vlákno otevřete, musíte překliknout na poslední stránku, aby se vám zobrazil nejaktuálnější příspěvek..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 3 týdny později...

Dobrý den,

nevěděl jsem kde bych tento návrh zařadil, tak snad nic nezkazím, když ho napíšu do tohoto fóra.:-) Na Vašem webu máte zápisník, kde jste psali zajímavé články na které jsem se vždycky těšil, jenže teď se už pár let neaktualizuje, tak mě napadlo, jestli by jste ho zas nechtěli oživit nějakými novými články.

Děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...