Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

TransAct futures


Everest

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že je zde dost odkazů na TransAct různě rozházených po diskusi, tak si dovolím založit na tohoto brokera samotný link.
Sám osobně mám IB, ale jejich kvalita dat není moc extra dobrá, proto zvažuji nového brokera a volba se sklání k TransAct. Jsem zatím ve fázi učení Angl., a proto nechci psát lámanou angl.o informace. Prosím proto zkušenější s tímto brokerem o své názory a postřehy.
- jaká je min.částka pro založení účtu
- jaké jsou komise
- data jsou ticková
- jaký je měsíční poplatek za data
- jaký je margin pro ID
- jaký je servis, řešení problémů
Díky všem za informace.
Hezký den

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 44
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 2 týdny později...

Everest:
pokud nejsi vyloženě hodně bohatej trader, tak na založení účtu přímo u TransActu rychle zapoměň.......TA se totiž specializuje na velký ryby...................ale pod TransAct spadá několik jejích dceřiných brokerských společností.......např. Infinity (www.infinitybrokerage.com), takže když už mermomocí k TA, tak k infinity, nebo některýmu z dalších dceřiných brokerů

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Koukam, ze posledni prispevek je tu z roku 2008. Tak nevim, jestli jeste nekoho moje poznamka bude zajimat.

Po delsim hledani brokera jsem se rozhodla, ze to zkusim prave s Trans Actem. Dnes jsem ve fazi vyplneni poslednich dokumentu, pristi tyden bych chtela poslat penize.

Z me zkusenosti se mi nezda, ze by se orientovali jen na velke ryby...anebo snad po krizi zmenili taktiku :D

Kazdopadne, ke mne se od zacatku chovaji primo ukazkove. Na sales je nejaky Bill Zimmerman, ktery me doslova bombarduje nabidkami pomoci. Pomaha mi s vyplnenim dokumentu zpusobem "pro blbce" ...asi si o me musi myslet sve {moje anglina zrovna neni ukazkova} :D Na technicke podpore je Tim, ktery muj problem s IP adresou resil taky velmi ochotne a pruzne {i kdyz by mu to mohlo byt fuk, kdyz to bylo zatim jenom demo}.

Minimalni castka pro otevreni uctu je 5000 $, RT na NQ mi pri prvnim dotazu nabidli 4,9 $, ale kdyz zjistili, ze si hodlam otevrit real ucet, tak mi do fee sheetu dali cenu 2,50$.....az se mi tomu nechce verit...uvidime jak to bude v realu. Mezinarodni poplatek za odeslani penez na muj ucet je 50$.

Ptala jsem se na drzeni pozic...jestli jsem dobre pochopila SL drzi primo na burze, ale OCO prikazy jenom v mem pocitaci.

Dale se mi libi, ze jsou zaroven i clearingova spolecnost, takze do hry nevstupuje nikdo dalsi....coz byl vlastne prvotni duvod, proc jsem se pro ne rozhodla. Podporuji Sierru {kterou pouzivam} a dalsi platformy....na jejich strankach je to dobre uvedene.

Takze zbyva jen zacit real....tam se teprve ukaze co byla dobra marketingova politika a co je tvrda realita ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Everest

já jsem u Trans Actu od 11/2007, k obchodování používám jejich InfinityAT + Sierra, pokud máš live účet ta za data se nic neplatí ani neplatilo a ani tam nebyl žádný povinný min. počet obchodů. Komise mám 4,8$ pro trhy TF,NQ,ES,YM pro EMD 1,5$ , DAX a FESX sice neobchoduji ale myslím že tam je 4€, margin pro ID na US trhy 500$, minimální vklad na účet byl kdysi 3000$, pokud jsem doplňoval účet tak pro částku menší jak 2500$ si TA strhl 25$ jinak zdarma a plus poplatky naší banky.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 opat:

Level 3 si u Sierry platis za Sierru... tzn. za to, ze ji muzes pouzivat jako zobrazovac dat se vsemi funkcemi ktere Sierra nabizi. Co do toho nalejes za data uz je tvoje vec (v ramci toho co Sierra podporuje). Nekteri brokeri je davaji zadarmo, u nekoho si musis ziva data platit zvlast, kdyz napr. nemas otevreny ucet u zadneho brokera.

Tady to mas vse na jedne hromade

www.sierrachart.com/index.php?l=doc/data.php&CAID=def

Takze z toho napr. vyplyva, ze kdo ma otevreny ucet u TransActu, tak za data neplati nic a chodi mu. Kdo nema u TransActu ucet, nedostane od nej zadny data, a musi si je platit a brat napr. od Barchartu. Takze pak platis zvlast data a zvlast Sierru.

Je to jasne ?

Rob

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...