Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 163
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dobrý den,

v tuto chvíli žádný další konkrétní termín neplánujeme. V případě dalšího zájmu bychom uvažovali o termínu zřejmě až po prázdninách. Pokud jste se nestačil registrovat, zkuste se ještě přihlásit jako náhradník pro případ, že by někdo vypadnul (stačí zaslat email Petrovi s poznámkou že se registrujete jako náhradník).
Zatím zdravím a dobré obchody všem,
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 2 years later...

Zdravím,
Tomáši, na dnešním kurzu obchodování nejpouživanějších indikátorů jste mluvil o knize kterou jsem tak napůl přeslechl. Napsala ji tuším pokud jsem dobře slyšel "Linda Rachel"?....jelikož jsem to tady na finančníkovi ani na googlu ani v jiném vyhledávači nějak nenašel. Mohl byste upřesnit ještě jednou jméno autorky a název knihy abych se mohl popřípadě po ni poohlédnout? Děkuji

S pozdravem Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • 3 týdny později...

Zdravím všechny FINANČNÍKY,
jsem velkým nadšencem komodit a věrný žrout Vašeho serveru. Nakoupil jsem si všechny Vaše knihy, které po večerech postupně louskám a do toho denně projíždím finančníka, backtestuji a papertradinguji. V budoucnu bych se chtěl zúčastnit některých Vašich kurzů, týkajících se daytradingu a chtěl bych se zeptat, jestli po absolvování kurzu obdržím i nějaký certifikát čí potvrzení o absolvování kurzu, nebo něco podobného ? Mohlo by se to hodit do mého profesního portfolia v případě poohlížení se po nějakém zaměstnání v oboru.

Děkuji za odpověď a přeji vše nejlepší do dalších dlouhých let tomuto skvělému a bezkonkurenčnímu serveru.

P.S. : Jak tady řekl "MerQury" ... studentskou slevu bych taky uvítal. Budiž to konstruktivní námět k zamyšlení pro Petra a Tomáše. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Zvažuji účast na kurzech konaných 20. a 21.června 2008 - základy úspěšného obchodování a úvodní kurz do intradenního obchodování e mini. Chci se zeptat, jestli má pro mě smysl se účastnit i v případě, že nevlastním notebook? Z popisu kurzu mi není jasné, zda se jedná o výuku na plátně nebo si každý probíranou látku zkouší zároveň na vlastním počítači. Díky za odpověď.
Aldrich

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

Autorům Finančníku: Zvažuji možnost vytvořit a v praxi otestovat výukový kurz o základech spekulačního obchodování jako svou závěrečnou práci na vysoké škole, a rád bych věděl zda by bylo možné použít některé vaše články jako součást studijních materiálu, samozřejmě s příslušnými odkazy na tento server. Kurz i tyto materiály by byly nekomerčního charakteru.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

×
×
  • Vytvořit...