Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: NinjaTrader a Zen-fire data - bezplatný komplet pro trénování intradenního obchodování


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 204
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

vazeni, backtest a papertrading, to nie neico uplne ine. sam som si myslel ze ako som si zbacktestoval, ze to dodrzim - velke gulove... ale lepsi sa to. ziadna chyba, nad ktorou sa zamyslite nie je na skodu. skor naopak, posunie vas to dalej. mozete v sebe odhalit dalsie nedostatky, na ktorych mozete pracovat. a v konecnom dosledku sa tak sami seba mozete spytat, kde by ste boli kebyze dodrzite obchodny plan? aj takyto pristup buduje doveru v to, co sa testovalo, a clovek sa uci v buducnu vyhnut hlupym neopodstatnenym chybam.
po pravde, papertradding je rovnako dolezity krok k obchodovaniu, ako backtest. a co si pochvalujem je, ze sme v pravnom case na spravnom mieste - papertrading bez potreby vkladu, ucet na neobmedzenu dobu (zatial), kvalitne realne data zadarmo :) (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím

po parádním tutorialu "jak,kde,co" jsem začal se stahováním a instalací... kupodivu první blesková facka přišla od Woken , že nemám NET Framework 2.0 .. po stažení této "nutnosti" přišla facka další , že to nenainstaluju bez windows instaleru 3.1 (td) celkem asi 100MB dat .. nato že mám XPčka proff. stále "aktualizované" jsem se docela nakrknul .. už je ale vše připravené , tak jdu zkoumat. držte palce a na případnou instalaci se řádně připravte .. (PC retardováno 2x)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

moja skusenost s nefunkcnym pripojenim:
napisal som na mirus futures, ze kde moze byt problem, ked som postupoval podla ich navodu. poslali mi navod znova. a ked som sa pripojil uz to islo.
vsimol som si este jednu vec - kazdy z nas mame to iste prihlasovacie meno a heslo na simulovany ucet. takze toto nebude vec mena a hesla ale IP adresy, alebo internetoveho pripojenia. je mi zahadou, ako riesia konkretneho uzivatela, ked kazdy mame stejne meno a heslo,, jedine cez IP, nemaju ako inac. tato informacia mozno pomoze niekomu, kto sa do tohto vyzna viac.
este mi odpisali, ze mam zrusit firewall, aby mi neblokoval data, a vobec aby nebranil tomu pripojeniu. a potom mi to uz zacalo fungovat tak ako ma.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

max78:
Ako sa uz pisalo v niektorych vlaknach a kamarat mi to tiez tak podal, tak NJ+ZN pouzivaju na komunikaciu s tvojim pc nestadartne porty, ktore niektory providery cez den vypinaju kvoli sietam P2P.
Mam doma dve pripojenia a na jednom mi to vypisovalo tiez chybovy hlasku, take som zistil ktore porty to su a poziadal providera nech mi ich otvori, ze ich potrebujem na jeden software. Vyhovel mi
a uz mi to bezi, mozno je to aj tvoj problem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...