Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

EUREX - Euro trhy FESX, FDAX II


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 288
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

to jirinvest tak tentokrát krásný vstup a hlavně i výstup....určitě bych to řečil stejným způsobem...bylo to sice velmi malé CG a chybělo tam postupné stoupání k průrazu, ale to se u tak malého CG ani nedalo moc očekávat, ale určitě by mě přesvědčila ta silná ST úroven na high malého CG....nad takovou hranicí jsou jistě zapatrkovány čekačky a dal se tam očekávat výtah UP...všimni si, že jak jsem včera naznačil úroveň open, tak se stala dnes CC toho malého CG.....jinak výstup jsi vyřešil přesně na tick na ST úrovni, kterou jsem tam viděl i já, když jsem na to před chvílí koukal :)...

14645

Link to comment
Sdílet pomocí služby

phoenix.x
díky , já svůj PT neřešil ani tak na S/R , kterou jsem tak nezkoumal , svůj PT jsem si umístil na 120 E na pokrytí nákladů , musím si z obchodů také něco brát a ne tam jenom dávat (ačkoliv obchoduji jen paper trade , tak to platí pro budoucnost ) , takže se snažím nekoukat příliš nahoru a tlačit očima cenu vzhůru a udělat co největší zisk , ale udělat radši menší zisk ale brát pořád ..
ale,jak jsi napsal ta S/R tam je ..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pěkné dopoledne , příkládám screen s názvem " Smolná serie pokračuje ". Úplně mi unikl obchod , který je založen na myšlence attacku včerejšího High/Low. V tomto případě bych vstupoval na Low vytvořeného 1.ranního CG. Tento typ obchodu vyhledávám , ale měl jsem zatmění a vůbec mi to nedocvaklo. Děkuji jirinvest. L.P.

14646

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj, normálně sem pracovně vytížen a tak se nedostamu k PC dřív než v devět večer a to přes Replay, ale dnes sem mel trošku více času tak sem zobchodoval FDAX, který napaperuju ale líbila se mi ta situace tak sem to vzal, i když to bylo v době oběda, to jirinvest : máš vůbec nejaké ztrátové obchody ? :) jinak tohle vlákno sleduju dlouho a líbí se mi screeny co to ted poslední dobou dáváte...

14648

14649

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Paninvest,
no zatím to nějak neřeším s tím časem, jsem rád že se k tomu dostanu aspoň večer na tři hoďky, ale v brzké době to budu muset řešit jestli pojedu live. Paperoval sem předtím NQ a YM ale tyto trhy mi vůbes nesedly, i když se mi hodily časově, evropa mi prostě sedí, doma je doma :)

jirinvest: kdy přejdeš na live? podle paperu a výsledků?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

kvetenek ,

zatím jsem nepřišel na žádný pro mne stravitelný systém BT pro PA.
Zaznamenávám si vzorové obchody , které se povětšinou opakují. Všechno řeším za pochodu. Mám 3 paterny , které preferuji , ale někdy zobchoduji i jiné situace. Základním parametrem pro mé vstupy je SL max 6 ticků. Když jsem toto porušil , tak jsem dostal za vyučenou.

L.P.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...