Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Návrh na lepší "Statut uživatele" - diskuze!


Doporučené příspěvky

Dost často jde vidět arogantní a amatérské dotazy od lidí "se zlatými hvězdičkami" jakožto nejvyšší statut uživatele, který je dosažen pouze kvantitou příspěvků. Nechci se nad nikoho povyšovat ani nikoho shazovat, jen mě napadl lepší systém, který by přispěl k lepší přehlednosti ale i kvalitě diskuze.

Nápad je takový, že se statut uživatele bude hodnotit podle reálně úspěšnosti na trzích. Tzn. někdo vydělává stabilně už 3 měsíce, někdo už 2 roky. Někdo pořád leží v BT. Více to rozpracovat aby to sedělo na trading.
Nebo stačí jen k současnému systému přidat třeba další symbol který by znázorňoval tuto úspěšnost. Doložit by se to muselo ověřitelnými výpisy z účtu.

Napiště zda souhlasíte nebo jestli to je nesmysl, myslím že by to bylo fajn ...

Mějte se
Jakub

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj, podle me to je nesmysl. ''Doložit by se to muselo ověřitelnými výpisy z účtu.'' - na to by se kazdej mohl vite co. Osobne jsem si nesmyslenych prispevku od lidi se zlatymi hvezdicakmi nevsiml. Mozna je to jen Vas subejktivni nazor. Taky, co nekdo muze vnimat jako arogantni, to druhej muze plne chapat. Resi se tady mnozstvi ruznych veci a s tim, ze se nekdo bude nekomu jevit jako arogantni ci ze bude nekdo podle nekoho pokladat amatersky dotazy, se musi pocitat.

Tot muj pohled na vec.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pavel K.

ano, smysluplnejsi by to bylo, ovsem o nic min neproveditelne (podle me) a na foru snad i zbytecne. a taky si myslim, ze zhodnocovat kvalitu prispevku u tradingu je nemozne.. nekomu muze pomoct pro jine nesmyslnej prispevek a naopak.respektive par lidem se to nelibi, par jo, a z toho nic objektivniho nekouka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To co píšete je rozhodně komplikované... ale ve statutu by mohla být vedle hvězdiček položka zda-li je uživatel začátečník, obchoduje na simulovaném učtu, obchoduje krátce reál, obchoduje dlouho reál....

Ikdyž by si to každý vyplnil sám, tak by to dalo určitou váhu jeho příspěvku. Občas tu jsou příspěvky strašně zasvěcené a pak po čase uživatel napíše, že jede týden demo.... to je pak těžké brát si z té hromady příspěvků to důležité.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jak říká -Maxwell- Toto by bylo asi nejlepší řešení, ikdyž by to přesto záviselo na charakteru každého tradera, zda to vyplní, tak jak na tom skutečně je.
A mohlo by tam být i jak dlouho se tomu venuje, čemu se venuje, potom úrovně ( BT, paper, live) a různé další informace...

Zároveň by si pečoval každý sám o svůj statut, takže by administrátoři nemuseli nic hodnotit, sledovat a aupravovat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

jak jsem už řekl - toto se již řešilo a není potřeba to řešit znovu..proto jen velmi stručně..lidé, pochopte, že v dnešním anonymním prostředí internetu je NEMOŽNÉ získat od všech lidí pravdivé informace..a pokud by toto nebylo zajištěno, je jakékoli posuzování podle čehokoli k ničemu..a co se týče hvězdiček, tak počet příspěvků je obecně používané měřítko nejen na tomto fóru..

opravdu doporučuji řešit smysluplnější věci..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Presne tak, navic je to spojeno s neskutecnym mnozstvim prace navic, forum nebude fungovat, zavlecou se do toho chyby, atd.... Opravdu se da zjistit velmi rychle kdo se cim zabyva a na jake urovni. A navic to ani neni smeroplatne. I zacatecnik muze mit supr napad, ktery treba diky zkusenostem neumi uchopit, nekdo jiny prida radu... a uz to jede. Forum neni imho od slepeho nasledovani cehokoliv, je tu more informaci ktere poslouzi k zamysleni... Zas tak o tech hvezdach to neni.

2 michal-admin:
Tyhle pozadavky chodi v takovych peknych vlnach... ze by se na to dal postavit nejaky patern ;) Pekne vanoce, a diky ti za tvoji praci !

Rob

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Můj názor je jednoduchý - pokud to není nějak hodně složité, může být u každého příspěvku navíc odkaz "líbí" a "nelíbí", něco jako videa na youtube apod. no a podle jednoduchého součtu takto přidělených bodů k danému autorovi by se mohlo u autora zobrazit něco jako druhý status uživatele. Nic jiného podle mě fungovat nebude, osobně se musím spíš pousmát nad nápadem dokládat výpisy z účtu, abych měl nějakou další hvězdičku na jakémsi fóru, který je mi s prominutím "ukradený". Na to se každý vybodne a divil bych se administrátorům, že by vůbec měli chuť se zabývat zbytečnou administrativou navíc, jedině, že by se dloubali v nose :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...