Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

kurzy excelu


Doporučené příspěvky

Kam to napsat.

Kurz Excelu pro 15 lidi za za 4 litry na den! Ja uz ctu financnika par let a vesmes tam byl dobre vyvazenej pomer uzitecnejch informaci a zajimavejch nazoru s nejakejma kurzama a promo akcema kterejma se zivej. Kdyz si da nekdo vylozit zaklady opcniho obchodovani behem jednoho dne, nebo pouzivani IB API, je to exkluzivni znalost pro specialisty kteri vedi co chtej a asi se jim vyplati za ni ty prachy dat.

Ale excel za 4 litry za den, to je za hranici etiky. Tohle je vylozeny zneuzivani prostacku. Kdo ma dost rozumu, nebo koho ty 4 litry neboli, ten ma vetsinou i na to, aby se naucil excel sam, nebo aby si nasel kurz za tretinovou cenu. Kdo se chyti na to, ze si z platu u meka nebo ze socialnich davek usetri 4 litry a uveri, ze se nauci za den neco, co za to stoji, ten patrne nema dost rozumu na to, aby si vydelaval cimkoli. Natoz tradingem.

Ze to uspesnym traderum, co vydelavaj na trech ruznych technikach obchodovani, nekolika specializovanych kurzech, a jeste sem tam nejakych provizich za software stoji za to...

Jan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jan, většinou na toto nereaguji, ale zde je klasická ukázka toho, jak někteří lidé pro samou závist ani pořádně nevidí.

Předpokládám, že reagujete na workshop www.financnik.cz/kurzy-softwaru/excel1.html
Když se podívám na cenu, tak workshop stojí 2950 Kč na den, tedy Vaše heslo "Kurz Excelu pro 15 lidi za za 4 litry na den!" je hodně mimo. Navíc je to už cena s 20% daní. Pokud se podívám např. na ceny Gopasu, kde se Excel školí zcela běžně, tak ten nabízí Excel za 2100 Kč bez DPH, navíc logicky náš kurz je specializovaný.

Nefixujte se na úspěch druhých, ale začněte uvažovat o svém vlastním rozvoji a uvidíte, že se vám bude dařit hned lépe.

Petr

P.S. Jeden pohled může být ve stylu "jestli to stojí za to" druhý v tom jak nabídnout kompletní servis, který lidi žádají. Tyto malé workshopy pro nás s Tomášem komplet zajišťují další schopní lidé v ČR, takže je možné je pořádat i v případě, že s Tomášem obchodujeme v našich zahraničních domovech. Myslím, že účastníci kurzů nejsou lidé bez názoru. Přestože kurzy s Tomášem neškolíme, budeme vyhodnocovat jejich úspěšnost a samozřejmě podle toho se bude odvíjet jejich další průběh.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...