Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Petr Podhajsky


Doporučené příspěvky

Mozna mirne off-topic otazka, ale chtel bych se zeptat, jestli Petr Podhajsky je ten stejny clovek, ktery pise na server grafika.cz nebo se jedna o shodu jmen? :)

Jinak vas server je opravdu velmi zajimavy a cenim si toho, ze nekdo poskytuje podobne informace zdarma, coz jak jsem si vsiml prijde nekterym diskutujicim podezrele. Sam musim rict, ze jako autor nekolika publikaci, take pisu temer "zdarma" (jinak se ani ty zasilane honorare nazyvat nedaji :)) o svem oboru, protoze me to bavi a byl bych rad, kdyby mu prislo na chut mnoho dalsich lidi, takze to neni tak uplne nepochopitelne. Drzim palce at se vam dari!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ano,
je to ten stejný člověk :)
Kromě komoditních obchodů spoluvlastním firmu vydávající server grafika.cz a pak i fotografickou školu IDIF – což jsou věci, které mě baví a dělají život pestrým.

Jinak co se „bezplatných informací týče“. Tyto stránky jsou zde proto, aby poskytli zázemí pro lidí, které komodity zajímají. Sami se s Tomášem této velmi zajímavé oblasti věnujeme každý den a rádi také komunikujeme lidmi, kteří mají stejné zájmy. Ono psát informace – byť bezplatně – člověka hodně obohacuje. Řadu věcí si přitom srovnáte v hlavě a důsledkem je třeba zlepšení vlastních obchodů. A navíc je to něco, co třeba mě osobně velmi baví. Vzdělávání v této oblasti je ale samozřejmě velmi nákladné – sám jsem v minulosti do různých knih, programů a kurzů investoval tisíce dolarů a další „školné“ nechal v trhu při hledání optimální strategie. Je proto jasné, že i Financnik.cz má svoji ekonomickou rozvahu a našim cílem je generovat profit – avšak tak, abychom současně pomohli zisk generovat i všem čtenářům, kteří budou publikované informace používat ve svém životě a ušetří si ty náklady, kterými jsme si museli projít my. Proto v budoucnu na těchto stránkách naleznete i placenou sekci obsahující ty nejcennější postupy a tipy, jejichž získání nás osobně stálo mnoho peněz, času a stresů :) Ale základní vzdělání v aktuálním rozsahu bude na tomto webu vždy přístupné zdarma – a později možná i v častější formě aktualizací.

Hezký den,
Petr Podhajský

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 týdnů později...

Dobrý večer ,


Můj dotaz bych rád adresoval autorům Finančníka . Za těch pár měsíců co finančník čtu , jsem dospěl k názoru že oba spolupracujete při zhodnocování situace na trhu a společně také pravděpodobně obchodujete . Zajímalo by mne zda také obchodujete někdy samostatně každý sám za sebe, bez předchozí společné konzultace . Pokud ne , tak proč ?
Pokud je má otázka hloupá tak se předem moc omlouvám za svou zvědavost .

Děkuji REN.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přeji hezký den,
co se obchodování týče, tak jedeme jednoznačně každý „za sebe“. Vtrhu si skutečně každý musí najít tu svojí strategii, která odpovídá jeho povaze, časovým možnostem a velikosti účtu. Třebaže jsme před lety začínali podobně, dnes obchodujeme každý úplně jiné strategie a pracujeme i s jinými brokery – což je z pohledu financnika baječné, protože dohromady máme skutečně hodně praktických zkušeností.
Já obchoduji pravidelně zejména futures spready a někdy opce, což jsou víceméně dlouhodobé strategie, o které není třeba tolik „pečovat“. V pozici jsem nejméně několik dnů, někdy i několik týdnů a stačí, když se ochodům věnuji před uzavřením trhů kdy spready otevírám a zavírám. Tomáš se naproti tomu věnuje zase živějším trhům jako je třema miniS&P.
PP

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 2 years later...

Dobrý den,

možná jsem překoukl někde vlákno zodpovídající můj dotaz a tak se hned v uvodu za to omlouvám.

zajímalo by mě zda by byla možná osobní konzultace s vámi.Načetl jsem spousty informací o komoditním obchodování a potřeboval bych si vše ucelit.potřeboval bych vše ukázát od začátku jak to probíhá až po uskutečněný obchod.jak založit účet a jak zadávat příkazy ..adt

bylo by to možné s vámi dohodnout ??

díky moc Tomaš K. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

děkuji moc za odpověd ,chápu že zájem by byl určitě tak velký,že by to asi nešlo .a proto bych vás rád poprosil zda nevíte o někom kdo by si na mě udělal čas a mohl se mnou vše projít bylo by to pro mě velmi přínosné.už jsem absoloval nějaké kurzy (zatím né u vás) ale osobní přístup by pro mě byl jistě lepší

díky moc Tom :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
×
×
  • Vytvořit...