Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

  • 6 years later...

Zdravím,
co se přihodilo na "list.php?10" (Interactive Brokers)?
Všechny tamní příspěvky se mi označily za nepřečtené.

Mnou nalezené odkazy z vláken jiných listů do "tam" zřejmě správně odkazují, takže k přesunu asi nedošlo nebo se je podařilo opravit.

(Minule jste přesunem "Ninjů" z "read.php?3" na "read.php?31" odkazy neupravili

www.financnik.cz/forum/read.php?31,3228,196340#msg-196340

což je škoda neb to zbytečně snižuje hodnotu fóra a tak by mohl dostat Admin za úkol až bude zlobit:):):), nebo se nudit, to dodělat.)

Vzhledem k nicku který vytvořil toto vlákno dávám svůj dotaz sem.
Zdar. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Dobrý den, moc se omlouvám, že to píši sem, ale zakládat topic ještě nemohu a nenašel jsem lepší místo. Nevím jestli se to tu někde řešilo, nebo jestli je to možné, ale zajímalo by mě, zda-li by bylo možné všechny články, zde na financnik.cz poskládat rozumně a vytvořit tak tzv. knihu, resp. kompletní manuál všeho co se tu nachází, s tím, že by si to uživatel stáhl a následně by se tím mohl zabývat, vytisknout atp.
Nejedná se o mojí lenost, není nic hrozného si to nakopírovat např. do wordu a trochu to poupravit, nicméně je tu dost rozvětvených článků a občas čirou náhodou objevim další který jsem nečetl, ale za normálních okolností bych ho nenašel.
Určitě by to pomohlo novým obchodníkům. Děkuji. (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer, no tak jsem se dal do vyhledání všch článků, manuálů atp. zde na financnik.cz a došel jsem k vcelku šokujícímu zjištění :D. Nakopíroval jsem články do wordu, upravil o něco velikost obrázků (zmenšil), několik nedůležitých (ilustrované obrázky atp.) jsem smazal. Z5 k věci, zjištění bylo takové, že i po úpravě (písmo 11) to dalo na bezmála 1500 A4 stránek, takže jsem dospěl k názoru, že se asi vykašlu na tisknutí :D. Mimochodem velikost wordu cca 50 Mb + samozřejmě nepočítám video ukázky příp. knihy k dispozici.
Je až zarážející kolik informací, zkušeností a znalostí mají vlastníci portálu + pár dalších v jejich okolí. Jen tak dál a přeji mnoho úspěchů - především v životě.
(tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...