Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Software pro vytváření obchodních systémů a backtesting


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 101
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobry software zadarmo pre EOD data asi nezozeniete nikde. Rozhodne nie pod Windows.
Ak ale ovladate Linux / Debian mohli by ste skusit - qtstalker.
Urceny pre komodity, stocks ale aj spready. Obsahuje dost indikatorov, moznost zadania noveho indikatora, backtesting, CME, NYBOT plugin pre tahanie dat, ale aj quotes z Yahoo.

Bohuzial, sam som sa ho snazil rozbehnut pod Linuxom, ale bolo to na mna prilis zlozite. Ak nemate s Linuxom ziadne skusenosti, tak sa ho ani nesnazte spustat, usetrite kopec casu :)
Mozno sa vsak najde nejaky "linuxak", ktory dany program otestuje a poradi nam ostatnym.

Este link na software a jeho moznosti.
qtstalker.sourceforge.net/

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomáši, visuální věci jako divergence naprogramovat nejdou - alespoň jsem zatím neviděl žádné funkční řešení.
Reverzní patterny už je něco trochu jiného - hodně programů umí pracovat s candelstick reverzními patterny a třeba popisovaný tradecision.com umí vyhledávat i double-top a double-bottom patterny. Nicméně pořád si myslím, že na toto je lepší tréning a vlastní oko :)
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Podařilo se někomu rozběhnout Visual charts s EOD zadarmo?
Stáhl jsem si program, ale ten vyžaduje registraci na webu. Registrace spouštěná z programu nefunguje, neboť se snaží spojit na stránku v češtiě (asi si tu češtinu odvodil z nastavení mých Windows), která samozřejmě neexistuje. Takže jsem se připojil na jejich stránky a zkusil jsem Open account.
Při registraci se musí zaškrtnout služby, které člověk bude chtít. EOD data jsou sice označena jako FREE, ale ještě je tam conection fee, které stojí 35$ a ten se nedá zrušit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Zdravim,
Jsem novacek a resim ted otazku software. Laka me vseobecne hodne doporucovana kombinace IB (intradenni data zdarma) + Sierra Chart.
Zkousim ted ale Amibroker, a myslim si, ze do budoucna by to mela byt jednoznacne lepsi investice nez do Sierry...Cenove jsou oba softy na podobne urovni, ale funcema vede (alespon mi to tak ted pripada) Amibroker. (moznost naprogramovani vlastniho systemu a automaticky backtesting). Jestli jsem dobre pochopil z diskuzi, tak IB + Amibroker funguje taky. Kladu si tedy otazku, proc je v kombinaci s IB doporucovana prave Sierra...?
:S

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

Sierra je doporučována jako NEJLEVNĚJŠÍ způsob získávání on-line grafů. Pokud Sierru napojíte na IB, máte živé grafy za minimální cenu. Sierra stojí pouhých 9 USD měsíčně (při ročním předplatném) - což je něco, co nikde jinde takto levně nepořídíte. Je to také psychologická výhoda - čím máte menší náklady na paper-trading, tím méně vás to nutí jít co nejdříve do reálných obchodů.

Zdravím,
Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 Bronda :
Ami lze napojit na IB www.amibroker.com/ib.html umoznuje 5 denni backfill seznam nastroju vyuzivajich API najdete zde www.interactivebrokers.com/toolbox/servlet/FreelanceTools.currentNew?ib_entity=uk
TSim+ je zalezitost TWS od IB ne AmiBrokeru, tudiz bez problemu funguje

2 tomnes :
AmiBroker ve Standard verzi stoji 149$, v Pro 229$...:-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,
pouhe doplneni: pokud se nepletu, tak Tomas s Petrem pripravili package, o kterem jsou presvedceni, ze je nejvhodnejsi variantou pro zacinajiciho obchodnika. Nikde neni napsano, ze neexistuji i jina zajimava reseni!! Tedy, misto vzkazu typu ":-)))" by nebylo spatne priparvit stejne kvalitni informace, ktere pripravili Tomas s Petrem.

Preji vsem mnoho uspechu!!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...