Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

pacho444

Doporučené příspěvky

On 23. 6. 2017 at 13:17, pacho444 napsal/a:

Ahoj, pls, má někdo zkušenost s TradeCentrum - což je pobočka Goldenburg Group Limited. Ukecali mě na AIB IPO. Tak bych rád věděl, jakou mají pověst. Díky.

Sídlo na Cypre vyhýbaj sa  FX brokerom sídliacim v offshore. Zameraj sa na futures, ktore sa obchodujú priamo na burze.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 4 týdny později...
  • 9 months later...

Velmi negativní zkušenost. Chtěl jsem s nimi investovat na vstup jedné firmy na burzu. Po vkladu mi volal analytik, že si vyzkoušíme před vstupem jeden obchod (jen na zkoušku) a jakmile bude vhodná příležitost, hned bude volat a včasně reagovat na výkyv trhu. Že on je ten, co celý obchod bude hlídat. Ovšem po půl dni žádná odezva a když se trh vyvíjel špatným směrem, tak jsem se marně zkoušel dovolat na jakékoli telefonní číslo, které jsem od nich měl k dispozici, abych zjistil, zda pokračovat v obchodu nebo jej uzavřít. Po několika hodinách jsem obchod sám musel ukončit se ztrátou 10% z celkové vložené částky (těžko říci, co by se stalo, kdybych nechal obchod běžet a důvěřoval jim). Jakmile jsem požádal o výběr zbylého zůstatku, tak po cca 5ti dnech se mi ozval jiný obchodník od nich, abych s nimi šel ještě do dalšího obchodu. Já si trval na výběru a následně vkladu, že vyzkouším znovu s někým jiným. Po dalších 2 dnech se ozval zase úplně jiný obchodník s tím samým, abych si rozmyslel výběr. Stále jsem trval prvně na výběru. I s tímto obchodníkem jsem se domluvil, že se ozve po výběru peněz na další obchod.Po cca 8mi dnech mi došly peníze na účet. Týden jsem ještě počkal, ale už se nikdo neozval, tak jsem účet zrušil (neaktivní účet mají v podmínkách zpoplatněný!!).

Celá zkušenost velmi negativní. Možná jim občas nějaký obchod vyjde, ale způsob jednání byl ve stylu: Vylákat peníze a pak se už tolik nezajímají, zda člověk na tom získá nebo ne, jak slibují. Pokud chce pak peníze vybrat, dělat problémy a pokud možno přimět k dalšímu nesmyslnému obchodu. Neměl jsem z celé akce pocit, že by rozuměli obchodu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Dobrý den,

 

jménem Tradecentrum nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Váš případ dle daného popisu nám není znám, ale v každém případě uvítáme, když se s námi spojíte, abychom Vám odpověděli na Vaše dotazy a vyřešili všechny Vaše připomínky: support@tradecentrum.com

Děkujeme za zájem.

 

Vaše Tradecentrum 

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...