Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

otevření účtu


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
zajímá mě, kde (v jakém peněžním ústavu) máte otevřený účet pro OBCHODOVÁNÍ ? Jedná se o klasický nebo devizový účet? Jak převádíte peníze brokerům? Jak platíte např za aktualizace TNT4.0 ?? Myslím že klasický bankovní účet je k tomuto nevhodný (převody z účtu na účet v dolarech....)
Diky a přeji jen úspěchy,
GLADER

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den Gladere,

Nevím proč zakládáš toto vlákno ve finančníku, kde by měly být příspěvky ohledně webu. Trochu pozornosti.

Jinak k tvému dotazu - z normálního korunového bankovního účtu lze platit $$$ za cokoliv. Banka ti udělá přepočet. Každý dodavatel má na internetu platební podmínky, co akceptuje a co ne. Daleko vhodnější je pak karta (visa,master,.... nebo speciální jen pro platbu po internetu). Tu většinou akceptují všichní. Informace ti dají v každé bance. Zkus zapátrat tady ve fóru. Problematika plateb do zahraničí byla několikrát probírána.
S převodem peněz na účet brokerovi zatím také nevidím problém - ale to jsem zatím nedělal. Nicméně Tomáš s Petrem nabízeli několikrát pomoc i s tímto.

Hezký den přeje
Zbyněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...

Zdravim vsetkych traderov. Prosim vas, bol by niekto taky laskavy a povedal mi, ci sa musim pred otvorenim live uctu stat zivnostnikom,alebo sa niekde zaregistrovat....aby som mohol tuto obchodnu cinnost vykonavat? A este mam jednu otazku, momentalne som v Anglicku, ako som uz spominal chystam sa otvorit si live ucet u Interactive brokers v najblizsich tyzdnoch, ale co neviem, ci sa mozem zaregistrovat pod Slovenskom, ak budem obchodovat este prvych par mesiacov z anglicka a ci je mozne potom rocnu dan odviezt len na Slovensku, alebo to musim nejako rozdelit.....? Verim, ze tento prispevok nebude zmazany a vopred dakujem za odpoved.

p.s.: vsetkym kolegom prajem vela stastia v obchodovani

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mydlo SK:

tato sekce slouží pouze pro technické dotazy ohledně fóra..tj. příště spíše vkládejte dotazy do sekcí Futures, Brokeři či Dotazy začátečníků...toto vlákno bylo založeno omylem..

ad váš dotaz) žádný živnostenský list k obchodování nepotřebujete..na další věci ohledně zdanění, je nejlepší se zeptat daňového poradce, který této oblasti rozumí..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...