Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Mněl bych jednu takovou otázečku. Sem student takže ještě minimálně 2 roku budu trénovat na papíře a rád bych nějakou radu jestli se mi vsoučasné době hodí nějaký ten software (aspoň na těch 30 dnů jako free) nebo to mam zatim nechat. Už ty grafy nějakou dobu zkoumam a trošku tomu začínam rozumnět (snad) :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 115
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dobrý večer Nouro


Myslím že i když studujete neměl by jste váhat s vyzkoušením demo verze TNT nebo si pro zkoušku otevřete nějaký simulovaný účet třeba u Harponu a prostě trénujte . Koukání do grafů je fajn , ale pokud si to tak trochu neošaháte nemáte z toho ten správný požitek .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den Nouro,
já jsem si po vyzkoušení demo TNT tento program koupil a jsem spokojen. Je tam velká výhoda, že v podstatě mohu simulovat reálné obchodování a práce s grafy se mi zdá mnohem komfortnější než na internetu, kde jsou grafy zdarma. Navíc pokud jste si jist, že Vás komodity "neomrzí", tak koupě nějakého programu určitě není špatná investice, protože dříve, či později byste tuto koupi stejně realizoval, tak proč si vše nezpříjemnit hned.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 3 years later...

Dobrý den,

rád bych našel vhodný SW pro poziční obchodování komodit (včetně spreadu) a to jak pro samotné obchodování ,tak pro backtasting také s možností využití Woodieho CCI systému a jeho patternů. :S

Jako začátečník bych si konečně velice rád ujasnil s jakým SW do budoucna počítat.Bohužel po pročtení celé řady informací mám v tomto ohledu stále velký zmatek.Nevím jestli existuje SW ,který obsáhne všechny tyto potřeby nebo mi nezbývá nežli pro tyto účely pořídit více nežli jeden program.Zdvořile prosím někoho zasvěceného o radu.
Předem děkuji za pomoc.

Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To stomas:
Na poziční obchodování je výborný TNT Gecko, dá se přikoupit spreadový plugin a nějaké další plugini. Obsahuje i spoustu identifikátorů, ale nejsem si jist jestly umožňuje nacpat tam všechny ty barevné čáry co jsou u Woodieho systému. Program TNT Gecko je možné vyzkoušet jako demoverzi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

me uz to v pohode vsechno jelo ale pak jsem to omylem pos... a vymazal jsem si e-mini russel 2000 ze seznamu ze kterýho si potom vybiram ty svoje oblibeny trhy. tzn. ze si ho nemuzu dat mezi ty trhy ktery tam mam v tom levym sloupci.. zkousel jsem reinstal a novou reg. u zen-fire a nic ... za boha to tam nemuzu dostat zpatky ... diky za radu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny !
Chtěl bych si začít zkoušet intradení obchody, ale nejsem schopný
rozjet žádný program. Mám staženou Sieru, Amibrouker i TnT.
Zatím jen dema. Leč nejsem schopen to rozhýbat tak abych mohl becktestovat.
Existuje nějaký manuál pro totální počítačové analfabety ? :S
Každá rada drahá !!! Už si fakt nevím rady tak hrdinství stranou.
Děkuji všem za pomoc !

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...