Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

SierraChart+Woodie+Free/lacne live data


SonnY

Doporučené příspěvky

Chystam sa na paper trading a rozhodol som sa zacat s Woodiho systemom. Z toho co som precital a vyskusal mi vyslo ze je nanho najlepsia SierraChart. Chcem zacat obchodovat e-mini trhy. Preto zhanam realtime data s tymito indexmi ktore budu spolupracovat so Sierou a budu bud zdarma(co by bolo najlepsie, omeskanie(10-20min) by mi nevadilo) alebo co najlacnejsie. Ktory zdroj dat by ste mi odporucili? Prezrel som si uz niake zdroje ale zatial neviem ktory vybrat a tiez su urcite aj niake na ktore som nenarazil.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 134
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den sonny,

Nejlevnější data pro e-mini trhy spolupracující se SierraCharts jsou poskytovaná Interactive Brokers (10$/měsíc). Je nutné mít ale fundovaný účet (5000$).
Jinak než se na něco zeptáte zkuste prohledat forum, většina základních věcí zde byla již mnohokrát zodpovězena..

s pozdravem
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

nez zkusite papertrading, provedte nejdrive dukladny backtesting. Nejaka ta starsi data na internetu sezenete zdarma, pripadne od Scmagic jednorazove za 24$ (2sekundova). s temi pak muzete simulovat i realne obchodovani ne tolik technicky vzdalene od realu.

Treba nakonec zjistite, ze vam tento system nevyhovuje a bylo by skoda utratit $$$ zbytecne. Take pravdepodobne zjistite, ze potrebujete jeste nejakou dobu studovat, nez zacnete spravny papertrading.

Ve finale jsou data z IB dobrou volbou - ale az v pripade, ze se chystate na Live.

Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby

herman: jde o to, že musíš překopírovat oba soubory a nic víc nedělat (max. si upravit barvičky). Nevím jestli máš správné dva soubory. Musíš tam překopírovat ty, které jsou na konci diskuze. Když na chvilku odkryješ email, tak ti pošlu ty co mám já. Fungují skvěle. Poté opakuj postup ve wiki ;) ...doporučuju v programu co se týče WCCI, nic nepřidávat, nic neodebírat (volume si přidat můžeš). Je to kompletní vč. pivotů a další spousty užitečných indikátorů.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,

byl jsem na semináři Woodie. Velmi mě to zaujalo. Chtěl bych obchodovat jeho systém CCI. Poradí mi někdo, jakým způsobem začít backtesting? Sierru mám nainstalovanou. Mám si nejdříve založit účet u IB abych získal data, nebo si je nejdřív někde koupit a otevření účtu nechat až budu vše ovládat.

Děkuji za odpovědi...

:S

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pro úplný začátek stačí koupit 2 sec. data od SC MAGIC (za 24 USD data 2-3 roky zpátky), nebo si stáhnout to co je k dispozici zde na serveru. Pokud ještě nevíš přesně, co vlastně chceš dělat, není nutno hned zakládat účet a sledovat živá data. Příprava na trading je dlouhodová záležitost a je dobré postupovat rozvážně a ekonomicky. Jinak odpovědí na podobný dotaz byla na této diskusi mnoho. Nejlépe začít podrobným studiem informací, které již zde byly poskytnuty.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...