Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

data feed


911

Doporučené příspěvky

zdravim vsechny,

chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s datama do Sierry. nebavim se o IB zdroji. jak jsou spolehliva, rychla atd. ma nekdo zkusenost? budu mit pravdepodobne ucet u GF kteri sice maji PATS feed ale RCG neumoznuje napojeni 3strany, takze mam ze Sierrou smulu. proto potrebuju jina data. dalsi otazka je, pokud mi do platformy tecou data a do Sierry jina, jak je velka pravdepodovnost ze se budou lisit (i kdyby trochu)

diky moc za odpoved

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 35
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

911, Sierra je zajímavá podle mého názoru především v napojení na data z IB.
Napojení na separátní placené zdroje intradenních dat mi přijde zbytečné - to už bych uvažoval o nějakém jiném celkovém řešení např. od esignal, což jsou premiová data, která jsou jednoznačně jedny z nejspolehlivějších (ale také jsou už poměrně drahá).
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Je tu niekto,kto pouziva oneskorene data DAX pre Medved QT? Pokusam sa tam dostat data z ADVFN,ale nejak mi to nechce ist. Bol by som povdacny,keby niekto poradil.Tebars v akom tvare je symbol septembroveho kontraktu,alebo keby poradil nejaky iny zdroj free dat ( som totiz rozmaznany z forexu a este som si nezvykol,ze za to treba platit).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 11 months later...
  • 4 years later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • 2 týdny později...

řeším podobný problém jako trader 911. Chtěl bych si předplatit sierru package 5 a zatím jsem nikde nezjistil, jestli data od SC obsahují i indikátor nyse TICK ? Mám účet u GF respektive u OEC a GF nově nabízí SC i k OEC účtům, ale data od OEC NYSE TICK neobsahují a proto by mě zajímalo, jestli by bylo možné, mít zároveň SC napojenou na můj účet u OEC a k tomu ještě na další data feed, který obsahuje i NYSE TICK s tím, že spoléhám na to, že by to mohl být právě data feed od SC.?

Dále bych měl ještě jeden dotaz ohledně možnosti využití SIM MÓDU na živých datech zprostředkovaných OEC účtem. V současné době trénují na demo platformě OEC trader, kterou je třeba po 14ti dnech obnovat a po 42 dnech registrovat na novou email adresu. A mě by zajímalo, jestli bych díky SIM módu v SC a napojení sierry na živá data zkrze můj OEC účet v podstatě získal i nástroj pro trénink na živých datech, který by časově omezovala jen doba předplatného SC?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

jenr,
ano, můžeš datafeed OEC napojit na Sierru, bezplatně, ale musíš mít u OEC fundovaný účet (což píšeš že máš), osobně jsem SIM OEC Tradera už neobnovil, kompetně obchoduji i testuji přes Sierru

Tick v SCH existuje, otevři si Sierru, pak "Find symbol" a pod "Market Statistics" najdeš i NYSE Tick, nepotřebuješ na to ani package 5, me to jede bez problémů na package 3

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jinak Sierra nyní nově poskytuje velmi kvalitní data z CME i se slušnou historií ASK/BID. Jde o data srovnatelná s IQfeed.
Investice, která se rozhodně vyplatí pro tradera co se chce zabývat footprinty (numbers bary), případně alternativním grafem typu volume atd...

www.sierrachart.com/index.php?l=doc/SierraChartRealTimeFuturesStockDataFeed.php

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...