Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Články a tutoriály:
Archiv článků Psychologie obchodování Jak na obchodní plán Mé obchodní strategie
  • Otevíráme swingový workshop

    V minulých měsících vzbudila na Finančníkovi ohromný ohlas bezplatná výuka, ve které jsme si ukázali, jaké výhody a výsledky má stavba systematické obchodní strategie. Pokud jste výuku nezaznamenali, tak zde na našem Youtube kanálu naleznete v archivu všechna videa včetně konkrétního obchodního plánu, který obchodujeme na živém účtu. Na stránce finwin.cz pak v reálném čase publikujeme i obchody, které systém otevírá.

    Workshop swingového obchodováníNa příkladu vytvořeného systému je zřejmé, že systematické systémy dokážou vydělat hodně peněz a co více – poskytnout časovou svobodu. Dnes již vytvořenému systému nemusím aktivně věnovat žádný čas, a přesto každý den obchoduje (viz publikované obchody). Systematické strategie jsou z mého pohledu jedna z konkrétních výhod, jak díky trhům získávat finanční i časovou svobodu.

    I na základě publikované bezplatné výuky jsme tak dostali zvýšený počet požadavků na pořádání dalšího běhu swingového workshopu. Výuky, jejíž cílem je každého provést trnitou cestou od pochopení základů systematického obchodování k praktické implementaci konkrétních strategií, které sami obchodujeme.

    Workshop je skutečně stavěn tak, že všechny účastníky vedeme prakticky za ruku. Vysvětlujeme kódy strategií, zadáváme k jejich pochopení domácí úkoly, následně úkoly vyhodnocujeme a odpovídáme na otázky. Po zvládnutí teorie ukazujeme, jak konkrétně zadáváme obchody do brokerské platformy, jak je evidujeme atd. A to celé po dobu tří měsíců.

    Aktivní účastníci workshopu se tak mohou spolehnout na to, že po absolvování výuky mohou mít v trzích své první systematické portfolio.

    Taková intenzivní výuka je pochopitelně náročná i z naší strany a workshop je vyhlašován jen jednou za rok.

    Nyní se můžete zaregistrovat do speciálně vyhlášeného termínu, který spouštíme začátkem května.

    Podrobné informace k workshopu naleznete na stránce:

    https://www.financnik.cz/exe/akademie/kurzy/swingovy-workshop.html

    Registrace se uzavírají o půlnoci 28.4.2021.

    A co že je tedy swingový workshop ve zkratce?

    Můžete se těšit na soubor výukových videí, domácích úkolů, vysvětlení konkrétních (otevřených) obchodních systémů, které vás dovedou k vašemu prvnímu systematickému portfoliu.

    Při registraci do 28.4. získáte navíc možnost bezplatné účasti na živém swingovém workshopu pořádaném na konci roku 2021. Jednou registrací tak můžete využít hned dvojnásobnou dávku inspirace a podpory.

    Pokud vás start do systematického obchodování láká, pak doporučujeme provést registraci ještě dnes.

    18.4.2021

    Petr Podhajský

    Fulltime obchodník věnující se tradingu více než 20 let. Specializace na systematické strategie obchodované na futures a akciích. Oblíbený styl obchodování: stavba automatizovaných portfolio systémů, které využívá i v alternativním fondu, který spravuje.


    Zaměřte se na to, co přináší reálné výsledky.

    Nakopněte své obchodování
    k systematickým profitům

    (program pro začínající obchodníky, kteří se chtějí dostat ke stabilnímu obchodování bez časové náročnosti)

    Začínáme 30. 1. 2024.

    Nově s vytvořením a popisem všech pravidel mechanické obchodní strategie, ve které mám sám aktuálně otevřený profit +224 121 Kč!

    >> Workshop profitabilního obchodování od A do Z
×
×
  • Vytvořit...