Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

komise IB


milos

Doporučené příspěvky

  • 4 months later...

Dobry den,

mam dotaz na komise u IB. Obchoduji ER2 ($4.8 za kontrakt) a YM ($4.26 za kontrakt), protoze jsem zvolil volbu bungled nebo tak nejak. Vypada to ,ze pravdepodobne budu obchodovat asi kolem 300 kontraktu mesicne, takze bych docela rad presel na druhou volbu unbungled. Netusite nekdo z Vas zkusenych obchodniku, jake komise mam ocekavat a jak mam postupovat pri zmene? Ma to vubec smysl? Predem dekuji za odpoved.

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

xsatan00:
Keď si na stránkach IB dáš zobraziť komisie za futures, máš to rozdelené na 2 sekcie - bundled a unbundled. Na začiatku skcie unbundlend máš link na porovnávaciu tabuľku cien za bundled vs. unbundled.

Konkrétne v tvojom prípade je situácia takáto:

ER2

Bundled 4.8

Unbundled
>20000 2.82

YM

Bundled 4.26

Unbundled
>20000 2.34

Edit:
Čo sa týka zmeny, tak tam píšu, že sa to nastavuje robí cez account management.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Lukasi, ja jsem ho pochopil jinak - 2 ticky rozdil mezi BID/ASK = 20$ + komise +- 5$... dohromady tedy musi vydelat alespon 3 ticky (ER2), aby mohl vubec pocitat, ze nebude tratny. Vzhledem k tomu, ze vetsina cenovych grafu pro bckt operuje pouze s jednou hodnotou - zpravidla BID, tu druhou je treba dopocitat pokud mozno realne nebo jeste lepe relativne nejhorsi pripad (proto spread 2 ticks)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

.............ty nechapes alebo nechces pochopit........
to som ti napisal ako priklad aby si vedel co som tym myslel, nezaujima ma co si myslis o tom ci ma ten rozdiel trapi alebo nie, pytal som sa len ako to ma IB, tak mozno v desiatom tvojom poste sa dockam odpovede
dakujem
edit: ale predsa este nieco dodam... neviem ake sumy trapia teba ale spocitaj si 100obchodov za jeden kontrakt, za mesiac, v kazdom stratis 20$ na rozdieli medzi ask a bid...to mas uplne nezaujimavu sumu 2000$

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...