Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Spolehlivost FX brokeru


bob

Doporučené příspěvky

To Ricks
nevím jak to mají teď, ale před cca 2 lety dělali přes cms, s tím, že za každý otevřený minilot byl poplatek +4usd a za každý lot +8usd ke spreadům cms. Můj názor je ten, pokud chceš obchodovat přes cms, tak je lepší uzavřít smlouvu přímo ve Státech. Zjisti si aktuální podmínky a pak se rozhodni.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ricks,
je to přesně jak píše Adraj, vžtyť to na tom svém seznamu máš - 4. a 5. řádek od konce. Proč bys měl platit nějakému prostředníkovi vyloženě zbytečně nemalé peníze, když můžeš jet bez něj? Kolik uděláš měsíčně obchodů? 50 x 1 minilot? To je vyhozených 200 dolarů měsíčně. Chceš jet plné loty? Pak vyhodíš dvakrát tolik.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To ricks,
súhlasím s Adrajom. Takisto zakladám svoj prvý live účet u CMS a čakám už len na potvrdenie prijatia peňazí CMS odo mňa a aktiváciu účtu. Bez ohľadu na spoľahlivosť CMS (o ktorej mimochodom nepochybujem :)) je skvelé obchodovať cez VT platformu, pretože akýkoľvek problém mám, dokážem ho s 99 percentnou úspešnosťou riešiť cez toto skvelé fórum ;). Príjemný večer a happy trading.
Martin.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Jak jste na tom se stabilitou VT? V tuhle chvili mam dojem, ze platforma spadne pri velkem objemu obchodu (live ucet), napr. dneska cca v 10.15. Trh se rozjel, velke pohyby, a sup - connection problem. Po cca 10 minutach to ale zas nabehlo. Neni to nic smrtelnyho, ale zneprijemnuje to zivot.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...