Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.


Sid

Doporučené příspěvky

Tak se nám předpovědi podle 1-2-3 pomalu vyplnují,proto jsem se díval na další možnosti.Vzhledem k tomu,že oslabuje dolar,roste chf a 1-2-3 na 1D na páru gbp/chf ukazuje,že může jít o 300 bodů dolů,tedy na 2,1111,usd/chf na 1,0668(1D),eur/gbp až na 0,7723(1D),eur/chf až na 1,6110 (1D),eur/jpy na 155,51(1D),aud/jpy k 95,88(H4).Píšu to sem proto,že za někou dobu bych tyto hodnoty marně na grafech hledal,takto si to můžu za pár dní skontrolovat.
Ještě bych měl doplnit nejnovější předpověd u gbp/jpy (1D)--mělo by to jít k 204,29,usd/jpy (1D)--mělo by to jít k 103,76 a gbp/usd--k 1,9379

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Minulý týden proběhla menší korekce,ale nepředpokládám,že by se zásadně změnil směr jpy,usd nebo eur,i když korekce může být i větší.Takže nastává otázka,když se vyplní výše popsané,co bude dál.Podle mého sedláckého rozumu a když vyjdu z 1-2-3 z denního grafu zlata,to by mohlo jít k 942,61,podle týdeního až k 971,28,dále na týdením grafu ropy(vycházím z platformy poršáků) by mohla ropa dojít k 109,55(!!!to je 10 procent!!!) mně vychází,že dolar bude i nadále klesat,nebot tyto komodity když rostou,dolar slábne.Nicméně nepředpokládám,že pokles bude nějak rychlý,spíš si myslím že bude zeslabovat po schodech a nahoru pojede výtahem,tedy opačně než v minulé sedmiletce.Na tuto situaci může mít vliv zmenšování zásob ropy ale i možná jiné faktory,které nám obyčejným ještě nejsou známy,např globální změna klimatu...,ale to již beru s rezervou.Ještě upřesnění vývoje DJ indexu,na dením gr. je vidět,že může spadnout k 11856.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

kubika,

clovece jak ja 1-2-3 nedokazem pouzit tak podla toho co si uz davno pisal si mal byt v peknom baliku, to 1-2-3 ti vychadza na librojene celkom dobre. drzal si sa toho,? urval si si tie tisicky pipsov,? no ale teraz sme dole tak co dalej? ake mame vyhliadky? nepodlahnes tomu carry predsalen?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

NLA--samozřejmě že se toho úplně nedržím,neboť s tím pořád začínám(a nějak skálopevně tomu nevěřím),co jsem tady psal,tak to proto,abych
to třeba nezapoměl,a posloužilo to i ostatním,protože ten systém nemůžeš spětně testovat,dál je problém,že ti to nastoupí nějakou cestu,na které můžeš vydělat třeba 200 pips,ale než to tam doleze je týden a mezitím ti to jde 3x do opačné strany,tedy do - 200pips a kam posadit stoplos? Řeším to tedy bez SL zatím s 20tinou účtu na obchod.No a nevydělávám,protože buď vyměknu,nebo tam prásknu větší objemy či několik párů zaráz,potom hedguju a je to v ři-i.No a co by člověk chtěl vydělávat,když má na účtu okolo 500usd?V nynější době se držím přibližně šul nul.
BPS 1-2-3 mě nefunguje,používám 1-2-3 Pattern version 1.4,ten na mně pořád vyhazuje nějaký alerty,ale funguje(mám ho bez zvuku).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Vymyslel jsem jednoduchou strategii na CHFJPY. Jako programátor jsem ji taky naprogramoval. Na ostrém účtu mi běží zatím v režimu poloautomat, na demech jako automat. Přikládám výsledky za leden a na backtestu za rok 2007 a obodobí od 2002 do 2007. Pokud by měl někdo zájem, můžu strategii vysvětlit :-)

4900

4901

4902

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...