Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Otazka ZACATECNIKA


Doporučené příspěvky

Fairfax:

nekdy pripojeni trosku blbne, i kdyz me osobne se to uz dlouho nestalo..ale zkuste se pripojit jeste napriklad dalsi den a treba jeste v pracovni den a pokud to ani pak nepujde, pak zkuste znova zadat jmeno a heslo od zenfire ( vytvorit zdroj dat znova)..

podle support fora ninja trader by ale melo jit budto o docasny vypadek zen-fire a nebo nejaky lokalni problem, ktery by mohl byt vyreseny napr. restartem ninji...

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 2,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 2 týdny později...

Dobrý den,chci se zeptat,jestli tady není někde popsána problematika spuštění platformy TWS na dvou PC současně ... Potřeboval bych spustit tento program na alespoň dvou PC ... obchody můžu klidně dělat jen na jednom z nich,ale sledovat grafy a čísla bych potřeboval na dvou ... Když se dokáže přihlásit sierra do již spuštěného TWS,tak proč by to nešlo ze dvou PC ? ... Nevíte někdo,jak by se to dalo nastavit?
Moc děkuji ..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

Taky jsem zacatecnik - ale spis totalni, bylo mi doporuceno abych se vzdelaval, ale financnik.cz je tak trochu zmatenej, hodne informaci, hodne terminologie a jsem tady ztracen. Muze mi nekdo poradit jak presneji zacit? Treba si i zakoupim knizky, prectu tuny textu, naucim se kdeco, jen chci vedet KDE zacit jako zacatecnik, opravdovej start-up.

Diky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

greenleader:

"opravdovej start-up" je bezplatný komoditní manuál www.financnik.cz/serial/komoditni-manual-zdarma.html
dále můžete pokračovat např. českými knihami o tradingu a prokládat to články tady na webu (začněte od těch nejstarších a pročítejte se k těm novějším, ne naopak)..zdejší diskusi bych začal pročítat až později, objevuje se v ní dost zkratek a termínů, kterým byste ze začátku nemusel úplně rozumět..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

greenleader:

ve svem predchozim obecnem prispevku jste neuvedl, ktere oblasti se chcete venovat, tudiz jsem predpokladal, ze nemate jeste zadnou konkretni oblast vybranou..

pokud mate zajem o akcie, pak vam bude procteni manualu uricte take uzitecne..co se tyce obsahu financnik.cz, pak je mimo diskusi zameren prevazne na komodity..co se ale tyce clanku napr. o technicke analyze, psychologii atd. pak je lze vyuzit i pro obchodovani akcii a vubec pro rozsieni znalosti v oblasti obchodovani..

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,
patram po tom, jak je to s FND u mas. Ze specifikaci kontraktu u IB se mi podarilo vyzjistit pouze LTD, ani v TNT po FND neni vidu ani slechu. Tak jsem zapatrala ve specifikaci kontraktu na burze a netusim, jestli jsem to tedy pochopila spravne, ale z toho, co jsem vycetla mam pocit, ze masa zadny FND nemaji a mohou se tudiz obchodovat az do LTD. Pochopila jsem to spravne, prosim??
Dekuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Může mně někdo poradit s následujícím- chtěl bych si nyní vyzkoušet i platformu, kterou bych chtěl v budoucnu používat, ale zjistil jsem, že s demo je to těžké. Může mě někdo z praxe sdělit, která platforma resp. broker uvádí OI a v kolik se zveřejňuje ? Jelikož mám velice jednoduchudý systém vyhovovala by mně platforma, která umí sama vykreslit grafy, kde lze nastavit kanály a uvádí OI. Vše ostatní umí každá. Zná někdo takovou z praxe? Zkoušel jsem thinkorswim -webová verze dělá jen spready a na moje dotazy, zda lze obchodovat i futures, ale ne spready už několikrát jen vychvalují svoji platformu a nabádají mě k otevření účtu resp. zaslání peněz, abych mohl využívat veškeré výhody. O odpovědi na dotaz ani zmíňka. Stále mě urgují o fundování účtu. U Ib asi neumí grafy vůbec, alespoň demo ne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...