Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Williams %R indikátor


tomnes

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 103
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

%Rt = ( (Highn - Closet) / (Highn - Lown) ) * -100


%Rt: The percent of the range for the current period.
Highn: The highest price during the past n trading periods.
Closet: The closing price for the current period.
Lown: The lowest price during the past n trading periods.
n: The length of the interval.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Cituji: "Co by autorům udělalo, kdyby onu formuli také publikovali?"
Ptám se: Co by udělalo autorům, kdyby článek o %R nepublikovali vůbec? A sám si odpovím: Nic.
A co by udělalo autorům, kdyby nespravovali tyto stránky, tj. nezaložili je, nezveřejnili nic ze svých myšlenek a žádný finančník.cz by nebyl. Asi taky nic.
A co by udělalo autorovi výše zmíněného citátu, kdyby např. napsal: "Mohl bych požádat o zveřejnění formule výpočtu %R?". Taky nic.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nevím sice,odkud "vítr vane",ale možná,kdyby zde nebyl článek od etradera,taky by se asi nic nestalo.Kdyby zde ale nebyl finančník.cz,tak by několik desítek nebo stovek čtenářů přišlo o svůj večerníček.Vzdělání má různou formu a vzdělávat se lze na akademické půdě stejně jako na monitoru svého PC.Takže Tomáši a Petř pište dál. josef

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj ,


Zkoušel jsem tento indikátor přesně podle finančníka a zdá se že funguje naprosto spolehlivě . Nevím zda se to zdá jenom mě , ale když jsem tento indikátor testoval s MA 50 tak generoval dost málo severních vstupů , ale když už se objevil vydělal jsem minimálně 1500 papírových dolárků . Ještě zkusím polaborovat s MA možná zkusím i dvojitý a taky bude ještě potřeba vychytat SL . Zatím z něj mám celkem dobrý pocit možná lepší než z RSI .

Hezký večer REN ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 5 týdnů později...
  • 7 months later...

dobrý den,
měl bych jeden dotaz, zkoušel jsem kombinovat %R s MA50 a více jak zde bylo v jednom článku doporučováno. Díky tomu bylo redukováno mnoho falešných signálů. MA 50 a víc se však pohybuje neustále spíš už jako přímka uprostřed grafu. To znamená, že velký trend zachytí až někde v půlce. Když vidím dvojitý vrchol, %R mi ukazuje vstup do pozice, tak to vypadá jako ideálni čas vstoupit do trhu. MA mne od toho však odrazuje. Poradili by jste mi prosím jak %R využít? %R se mi jeví sympatický, ale nějak si s ním zatím nevím rady.děkuji předem.................

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ali,

nastavení MA 50 je spíše konzervativní, můžete využít jiné hodnoty, třeba 20, 30, ... a otestovat. Nebo použít jiný způsob výpočtu klouzavého průměru, např. exponenciální, který dříve zachytává změnu trendu než klasiký MA. Případně se dá i posouvat hranice 70/30 na 80/20 atd.

Na kurzu intradenního obchodován je představen jednoduchý systém na tomto principu. Jestli můžete, zúčastněte se, vřele doporučuji.

Jakub

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Ali:

Mozna trochu poladte jednotliva nastavemi %R, pripadne zmensit MA, ale konkretne Vam asi nikdo moc neporadi, jelikoz kazdemu vyhovuje neco jineho. Rovnez se Vam pravdepodobne nikdy nepodari zachytit uplne cely trend, coz ale vubec nevadi pokud budete dlouhodobe vydelavat.

Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj předpokládám že tohle je diskuze reagují na článek trendové filtrování trhů pomocí %R a MA.
Zajímalo by mě jenom jaký je rozdíl mezi %R a RSI v článku je napsáno že jsou si hodně podobné,ale když se kouknu o pár diskuzí výše tak se dočtu že je někdo zkouší a obchoduje když jdou proti sobě, to mi nějak nejdedo hlavy.
Jaký je mezi nimi rozdíl, předem dík všem za odpověď..........Ladis

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...