Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

12 statečných


tomnes

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 329
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Mě osobně ty příběhy spíš demotivují. Při každém neúspěchu mě pak napadá, že "s takovouhle" to asi moc daleko nedotáhnu :).

Samozřejmě vím, že je to nesmyslné. Ale radši se držím při zemi než abych přepočítával, kolik musím vydělávat, abych se do třiceti let zařadil aspoň mezi TOP 1000. Pro mě je mnohem důležitější přepočítávat svůj úspěch na "jsem nad nebo pod současným průměrných příjmem"... Protože jako začátečník mám v plánu především v trzích přežít a uživit se "aspoň nějak".

Link to comment
Sdílet pomocí služby

nechapu autory finacnika jak muzou pustit tenhle clanek, kdyby radsi napsali ze na tehle 12 statecnych je 12 000 000 loseru co jim odevzdali svoje ucty do posledni penny, opravdu pekna reklama na woodiho seminar vzdyt obchodovat komodity je tak easy, 40 mega na rope jeste nez si stihnu vycistit zuby a pak rovnou na golf.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Sevige,
článek jsem si prošel raději 2x, ale nenašel jsem v něm jedinou reklamu na woodieho - ste se možná někde přehlédl.
Myslím že v něm něni ani nikde řečeno, že komodity jsou ease - navíc ti lidé často ani komodity neobchodují. Je to článek o tom, že když člověk chce, tak je možné hodně dosáhnout - v komoditách, akciích a forexu obzvláště.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Sevige,

kdyz vite prd o tom, jak komoditni spekulace funguji, tak radeji drzte usta. :-) Ztracejici obchodnici jsou a je jich urcite vic nez tech ziskovych, ale je to problem v nich samych - v nedostatecnem sebevzdelani, spatne psychice, prilisne duvere v "intuici" apod. Osobne povazuji dnesni clanek za velmi motivujici, protoze ctenarum ukaze, kam az je mozne se s poctivym sebevzdelavanim (jehoz dulezitost je zde neustale omylana) dostat. Kazdy tady vi, ze nestaci sednout k PC a chtit vydelat 50 milionu za pet minut, ale je potreba na sobe tvrde pracovat.

Ostatne, je to napsano v zahlavi kazde stranky financnika: "Poctivým sebevzděláváním k zaslouženému bohatství..."

Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja zase nechapu, jak vas pri vsi ucte muze takovy clanek takto pobourit?
Samozrejme, ze na takovych 12 lidi spada XY loseru. NO A CO??? Pokud je vasim problemem tohohle clanku, ze vice lidi v obchodovani ztraci nez vydela, tak se zkratka do obchodovani nepoustejte! Osobne se domnivam, ze kazdy, kdo ma zdravou sebeduveru a jenom trochu bystry mozek, muze nasledovat cast tech, co vydelavaji. Nemusi jit o zadne mega-miliony, jako u 12 statecnych, ale porad muze jit o slusne penize. Nekolik ctenaru tohoto serveru jiz toto dokazalo - nekteri, kteri se pustili do obchodovani se sebeduverou a odvahou dnes sleduji, ze jejich ucty postupne rostou - a to jeste pred rokem byli naprosti zelenaci!
Jinak meli bychom si ujasnit jednu vec: tech 12 000 000 loseru, jak pisete, NIKOMU NIC NEODEVZDAVAJI. Techle 12 000 000 loseru ma v trzich naprosto stejne podminky a pravidla, jako ostatni. Takze pokud ztraci penize, je to jejich vlastni blbost a neschopnost.
Jeste jedna vec - muzete mi prosim vysvetlit, co ma tohle spolecneho s Woodiem?
Skutecne jsem nepochopil pointu vasi reakce na clanek. Nevim, zda-li vam vadi vic to, ze jsou trhy hra s nulovym souctem a ze logicky musi na takove zisky par jedincu byt mnoho prodelavajich, nebo jestli vam vadi vic to, ze v te skupine co "odevzdavaji" sve penize chytrejsim a schopnejsim jste i vy... V takovem pripade ale nevidim problem v tomto clanku......
Nebo vam vadi, ze jsme do clanku 12 statecnych nezakomponovali jeste odstavec "12 000 000 loseru"? Pak se omlouvam, ale tento server neni smerovan na ty, kteri chteji hledat dovody, proc jsou trhy spatne a zle a nevim co vse jeste... Tento server je zde pro ty, kteri chteji najit cestu do skupiny vydelavajicich a jsou ochotni pro to neco udelat. A ze to nemusi byt nic tak sloziteho jiz dokazalo mnoho zkusenych traderu... Staci si najit na internetu neco o napr. Danu Zangerovi a jeden pochopi, ze vydelavat nemusi byt zadna veda. Dan pouziva primitivni nastroje, krom toho je to "obycejny" clovek, ktery 20 let prodaval bazeny a u toho studoval trhy a ucil se rozpoznavat patterny... Co ho deli od ostatnich je ale to, ze nehledal duvody proc by mel prodelavat, ale hledal duvody, pro ktere by i on mohl vydelavat...
Bohuzel k takovemu mysleni ma prilis mnoho lidi prilis mnoho daleko.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...