Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Price action


ladary

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

No aby sme burymu pomohli ozivit vlakno, tak sem dam na ukazku moj dnesny obchod niekde v tomto vlakne (okolo strany 105-115) som na zaciatku roka daval nejake ukazky ako obchodujem Fx ranne pasma. system som vcera kompletne popisal vo vlakne. http://www.financnik.cz/forum/read.php?13,20117,142678#msg-142678 tento system som uz dlhsie neobchodoval, a tak som dnes isiel len z malym objemom, ale myslim ze tak ci tak sa vyplatilo. SL 15 , co je pri objeme 0,4 L 60 USD - commision cca 3 USD. vystupoval som na 528 USD RRR 1:8,8 ako mozete na obrazku vidiet, trh isiel dalej, ale mne stacilo, nerad riskujem viac ako je treba. chamtivost dokaze pripravit tradera o pekny profit :) prikladam dva obrazky aby ma niekto neupodozrieval ze svindlujem ;) . stale pracujem na platforme MT4 a exekuujem cez iny soft, lebo myslim ze je to v MTcku prehladnejsie.

10424

10425

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Airmike
podle mě je to korekce, nebo začátek trendu,to jo. bavíme li se ale o TF, které je na obrázku, nikoli o vyšším, tak vidím trend nahoru. Bavíme li se o obrázku od neurona: podle mojí TA, bych šel long na tom low, co zasáhlo dovnitře rangě s PT na 1.4784 a na tom druhém low, tom mimo noční range a to bych si ještě hodně rozmyslel, protože bych tam viděl potenciál dle udělátek jen na 1.4784. Dle mojí TA to prostě korigovalo nahoru a buď by to tu hranici 1.4784 projelo a udělalo nad ní low=začátek pohybu nahoru, nebo by se to od ní, případně kus za ní vrátilo zpět=celý ten pohyb byl korekce. druhá varianta se nakonec ukázala správná. nicméně minimálně jeden long se ziskem se udělat dal.

mimochodem gratuluju ke krásnému trejdu na cable, který jsi tu postnul. Tak riskantně bych do toho nešel, ale logicky nto co jsi udělal smysl dává. a taky díky za tu nočně rangovou taktiku. hned se mi zvedla úspěšnost trejdů.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pyton

to nieje indikator , to su len nakreslene linky v grafe, a vpisane do nich textom, aby bolo jasne o co ide :)

neuron

definicia trendu je taka, ze ked predosly den bol vyrazne trendovy na jednu stranu, (ako napriklad vcera po datach 20:15)
tak sa nikdy nejde proti trendu, vzdy rozhoduje to aka bola predosly den, predosle 2 seansy. vsetko sa to da najst v linku ktory som daval do vlakna o breakoutoch, je to tam len si asi spatne pozeral.

chlapi , ten popis je vazne dost podrobny, nechcite aby som to za vas este aj obchodoval ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...