Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: NinjaTrader – popis parametrů pro nastavení vzhledu grafu


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 45
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím Petře, chci určitě poděkovat za všechny rady k NT a zároveň požádat jestli by šlo ukázat nastavení pro sim obchodování, myslím hlavně kam a jakou velikost marginu a komisí třeba pro IB. Nejsem si jist, jestli to mám správně. Myslím, že by to uvítalo i více lidí. Berte to jen jako návrh co by se mohlo hodit. Děkuji a přeji pěkný den.
David

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj vsem

NT je vyborny program a popis uvedeny v clanku se urcite hodi. Za vsechny za neho dekuji. Mel bych dotaz na import historickych dat do NT pro backtest a jejich zobrazeni v grafu? Mate s tim nekdo zkusenosti? Mam data od Zenfire v nasledujicim formatu (tick data)

20071212 004356;1490.25;1 (datum a cas + cena + volume ).

Po kliknuti na tools/Historical Data/import tento soubor importuji a nakonci vypadne hlaska ze import se podaril. Nikde vsak zadny graf... Podporuje Ninja tickove historicke data? Byla by skoda, kdyby se nedaly otevirat historicke data. Jinak si totiz myslim, ze NT je best program na backtest - diky moznostem psani strategii v C# .

Diky za odpoved Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Da sa v NJ nastavit aby sa mi indikator neskaloval? Napr. ked cci za interval, ktory mam zobrazeny sa pohybuje okolo -100, tak zobrazuje vertikalnu skalu napr od -200 do -50. Rad by som ho prinutil, aby zobrazoval vzdy od -200 po 200 s nulou v strede a nehybal tym. Ak graf ujde mimo, tak mi to nevadi, aj tak ma signaly zaujimaju az okolo 100. Takto ako to je default to je niekedy dost neprehladne, treba sa viac sustredit na to ktora linka je ktora a robim tam chyby.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to mml:

1. data vlož do složky C:\Documents and Settings\User\Dokumenty\NinjaTrader 6.5\db\import (soubor txt nepřejmenovávat!)
2. Tools- Instrument Manager – vybereš daný kontraktní měsíc (musí být shodný s názvem importovaného souboru) a poté ho přesuneš do levého sloupce
3. data neimportuješ – na konci vyskočí hláška že se import podařil
4. File new chart – zvolíš si od kdy do kdy se má graf vykreslit a čekáš
:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte,
díky za další výborný článek k ninjovi...a taky bych rád uvítal nějaké stručné shrnutí k simul. obchodování v NT.
Výhody a nevýhody historických grafů které jsou načteny přes Historical data-Import ,nebo Market Replay...
Způsob načtení historických dat, možnosti Market Replay..atd.
Prostě nějaké shrnutí možností Backtestingu v NT.
Ještě jeden dotaz, jde využít ACCOUNT PERFORMANCE jen u sim. live obchodování na demu, nebo i přes Market Replay a u historických dat načtených přes Historical data-Import???

:) H.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Cameron

Ahoj Cameron. Pokud vim, tak revers znamena otoceni pozice po jejim uzavereni (pokud jsi byl LONG otevre short a naopak). Uzavrit pozici muzes napr. dosazenim SL - jedna se o ztratu. Trh jde proti tobe a funkce revers ti automaticky otvevre novou pozici a tak jdes po te s trendem.

Stejne tomu tak je take po dosazeni PT. Vyberes si svuj profit a aktulani pozice je uzavrena. Revers ti opet otevre novou pozici, ale opacne orientovanou.


Hodne zdaru MML

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...