Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: nastavujeme a pracujeme s Bracket Trader


Doporučené příspěvky

Dobrý den,když si pročítám sem tam nějakou diskusi ohledně softwaru..Sierra,BT,WCCI tak mě trochu zaráži kolik jedinců na tomto serveru má potíže s se spuštěním WCCI v Sierře a následné sinchronizaci přes BT.Já osobně si myslím,že aby vše běželo tak jak má,je zapotřebí mít originální operační systém,který je následně nainstalován na předem naformátovaném pevném disku.Tím si myslím,že se dá předejít spoustě problémů s instalací těchto programů.Je dobré mít ma disku trochu pořádek a ne tam mít kde jakej marast,který škodí ostatnímu softwaru,hlavně tomu po obchodní stránce.Co se týče Sierry,WCCI a BT tak to mám následovně:

1.Sierra-verzi 209 nainstalovanou do defaultního adresáře.
2.Po té jsem nainstaloval příslušnou verzi ftradera.
3.Nakonec jsem nainstaloval SCCustom Studies,při instalaci zaškrtnout jenom možnost Woodie"s CCI Club Studies.
4.Vše jsem upravil podle videotutoriálu a vše jede tak jak má.

V případě instalace BT a spuštění simulace přes btlink jsem postupoval následovně:
1.Stáhnout soubor InstallAX z WWW.interactivebrokers.com.
2.Nainstalovat soubor.
3.Nainstalovat BT.
4.Stáhnout btlink.dll
5.Vložit soubor btlink1.dll do adresaře Sierry do adresáře Data.
6.Spustit Sierru
7.Otevřít graf
8.Studies-Add Custom Studies,vybrat soubor btlink.dll
9.Přepsat na btlink1.btlink
10.Kliknout Apply,Save all
11.Změnit oddelovac desetinneho mista na symbol “.”
12.Spustit SC Replay, vybrat datum a rychlost.
13.spustit BT zvolit Preferences > Data source > SC DLL Replay pokud je vse ok, objevi se hlaska “SierraChart REPLAY link on”.

Vše by mělo běžet v pohodě,tento postup mám ověřený.
Základem je však první odstavec.

Ať se daří.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 98
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den,chci se zeptat,jakým způsobem se dá docílit při backtestu ER2 v SC přes BT vstupu na close.Chci vstupovat na close ale nevím jak sinchronizovat odpočítávání v SC s BT,teda jestli to vůbec jde.Popřípadě jestli je nějaká alternativní metoda k tomuto problému.Děkuju moc za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak mě dnes napadlo když jsem to opět zkoušel přes btlink, že celý problém je asi v neplacené verzi. Po určité době se mě zkracuje perioda fungování přes btlink. Pokaždé se ptá na registraci u zadávání přehrávání tímto způsobem a to co tam při té registraci píše tak dle mě naznačuje, že plné fungování přes blink je pouze po registraci.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte, mam maly problem s BT, prestoze jsem postupoval presne podle videotutorialu. Kdyz spustim "feature tester", vse jede, jak ma. Kdyz to slinkuju se SC a tam spustim Replay, ceny v BT taky skacou spravne (mam nastavenou "." a ne","). Problem vsak nastane, kdyz chci v Sierra DLL/Replay modu koupit nebo prodat.

4424

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Omlouvam se za chybu, bohuzel po vlozeni obrazku jsem uz nemohl dopsat text predchoziho prispevku.

Takze po stisknuti Byu nabo Sell v DOMu pri Sierra/DLL modu dojde k divnemu zbarveni DOMu a v podstate nedojde k exekuovani pozadovaneho prikazu (zatimco feature tester funguje bez problemu). Netusi nekdo, v cem by mohl byt problem? Predem dekuji vsem za odpoved.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdravim ludia mohli by ste mi prosim poradit preco nemozem naistalovat BT 4? naistalujem TWS 4 tak naistalujem API 9.20 a tak idem naistalovat BT4 no vypisuje mi tuto chybu prikladam obrazok mozte mi prosim poradit co stym mam spravit? ked dam ignorovat tak to doinstaluje no tak mi tonechce spustit pretoze nemozem nast tws.ocx a pritom ten subor tam je dik moc za radu

4445

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer, už si připadám opravdu jak neschopný snažím se propojit BT se Sierrou, udělal jsem vše jak bylo popsáno v instruktážním videu, btlink mám ve sieře správně přepsaný, myslel jsem si, že pomůže pozměnění nastavení oddělovače z "," na "." ale nepomohlo. Neví prosím vás někdo v čem by mohl být zakopaný pes ? Případně když pak začnu obchodovat prostřednictvím IB, tak BT propojím s IB platformou, Sierra bude zobrazovat grafy, které bude tahat z IB. Takže propojení Sierry a BT je dobré jenom na backtesting a k reálnému obch. již není nutné, rozumím tomu správně ? Děkuji za odpovědi.

S pozdravem
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Předem chci také poděkovat za vynikající videa na BT. Super věc.

Jinak pokud máte ještě někdo problémy s rozjetím SCH a BT, tak mám ještě jeden takový postřeh. Je to možná hloupost, ale zkoušel jsem backtest jednoho měsíce a nic nefungovalo,ikdyž jsem měl vše nastaveno O.K. Zadával jsem datum startu playbacku 1.4.2006 a nic. Nakonec jsem zjistil, že když jsem zadával datum startu uvedeného měsíce, tak zrovna 1.4.2006 je sobota a tím pádem byly oba programy mrtvé. No říkám, že je to hloupost, ale já jsem se u toho pěkně zapotil, než jsem se přes kontrolu všech nastavení obou programů dostal k tomu mrknout taky do kalendáře. :)

Ještě bych měl skromný dotaz. Hodně lidí se ptá na možnost synchronizace odpočítávání obou programů a výstupů na close daného baru. Jde mi o to,zda-li je možné odpočítávání nastavit např. při 10x rychlosti přehrávání grafu. Odpověď jsem tu nenašel. Můžete tedy někdo zkusit poradit? Díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nikdo prosím vás neví, jak je to s tím vystupování na close, jak jsem se dotazoval výše? Nikde jsem to tu nenašel....

A ještě mám jeden menší problémek.Při propojení SCH a BT se mi v playbacku při vyšších rychlostech (5x,10x atd.) zobrazuje Side Winder pouze červeně!!!, čímž mi eliminuje případné vstupy.Pokud dám pauzu a SCH znovu spustím, tak dříve červeně zbarvený SW se přebarví, jak má, tzn.žlutě,zeleně a místy samozřejmě i červeně, ale dál v playbacku běží zase jen červeně? Divný. :S Děkuji za případnou radu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
připojuji se k dalším se stejným problémem, a to nefunkčnosti zadávání příkazů v BT v režimu DLL/replay. Po několika minutách, kdy je vše v pořádku, začne BT stávkovat a funkce sell i buy jsou prakticky nefunkční. Moc prosím někoho, kdo měl stejný problém a podařilo se mu ho vyřešit, aby se s námi podělil.
Děkuji moc a přeji hodně úspěchů.
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Dobrý den,
chtěl bych se prosím zeptat někoho kdo má placenou verzi zda se nachazí v rozšiřené nabídce komodit - mini gold,nějaké zrniny,popř.o co je verze rošířena,a dále bych se chtěl zeptat jestli je cena 100 USD jednorázová nebo na nějaké časové období.
Předem děkuji
S pozdravem
borax

Link to comment
Sdílet pomocí služby

2 vodafone22:
je treba stahnout a nainstalovat starsi verzi API - InstallAX_900.exe , na webu IB na ni neni link, ale ten soubor tam je: staci ymenit pri downloadu jmeno souboru z InstallAX.exe na InstallAX_900.exe

Potom to naistalovat pujde.

Nefunknost se Sierrou v modu DLL / replay muzu taky bohuzel potvrdit. A to i v Eng verzi win. Vice je na webu BT, autor se na to koukne.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...