Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Silné cenové patterny: 2b reversal


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 94
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Díky Tomáši že jsi znovuotevřel téma cenových patternů a těším se na další pokračování. Podle mého názoru je to velmi silná strategie i když v dnešní době asi dost opomíjená. K sledování cenových patternů jsem se dostal po kolečku, které zažil v začátcích asi každy-mnoho indikátorů , méně indikátorů, jeden indikátor, žádný indikátor. Nyní sleduji pouze S/R úrovně,cenové patterny a výsledky vypadají zajímavě.
Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky pavle,
cenové patterny jsou fajn, ale zase bych je úplně nepřeceňoval na úrok indikátorů. Podle mých zkušeností je ideální rozumné a funkční nástroje decentně zkombinovat dohromady. Např. na vyšším timeframe použít indikátor pro vyhledávání divergenci a na nižším nějaký reverzní cenový pattern atd.

Jinak nejmenuji se Tomáš ale Petr - máte to dole pod článkem napsané.

Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Je tam zminka o Viktorovi Sperandeovi, cetli jste a muzete pro inspiraci doporucit nejakou jeho knihu? Jinak diky za clanek, zase je v nem hodne jednoduchych veci, ktere me svoji neoblomnosti neustale posunuji kupredu (zvlaste prvni odstavec, ten jsem si precetl po docteni clanku pro jistotu jeste nekolikrat:) ) (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Diky za článek, taky jsem se dostal přes zkoušení několika indikátorů k cenovým grafům a S/R úrovním. CCI mi dává spoustu signálů a já je neumím dobře fitrovat. Zkouším cenové paterny jako primární vstupní strategii a tento článek mi přišel velmi vhod. Těším se na pokračování. Nemá někdo prosím odkaz na literaturu popisující cenové paterny?
Díky
Josef

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Perfektní článek , přesně s tímhle v současné době pracuji nejvíce -na tento způsob uvažování nad trhy mne přivedl Dan Zanger a jeho technika obchodování . On používá pouze základní techniky (www.chartpattern.com/understanding_chart_patterns.html) a nutno dodat že hodně úspěšně , já osobně také nemám rád když je obchodování složité a proto pracuji jen se základními paterny a bez indikátorů . Jediný indikátor který částečně respektuji je EMA 34 .

Hezký večer všem .

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...