Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Opentick – alternativní zdroj levných realtime a bezplatných historických dat


Doporučené příspěvky

  • 2 months later...
  • Odpovědí 132
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Podla informacii na fore opentick, mali zacat fungovat (len odhadom) niekedy v polovici jula. Myslim ze uz coskoro mozme ocakavat sprevadzkovanie

pripajam citaciu...

[ital]"Posted: Mon Jun 16, 2008 4:52 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

I'm reluctant to give any specific timeline at this point because it's difficult to say exactly when we'll be ready to take on new subscriptions. We're shooting for July and working towards that goal. We are sorting out a few technical issues yet, and a number of compliance issues with the exchanges. It's taken a little more time than we had originally anticipated. Sorry about that.

When our new infrastructure is ready, we'll accept new subscriptions again. No, we're not going out of business. We are preparing to offer a new level of business to opentick subscribers.

For those that have been waiting - thanks. For those who are on a tight timeline and have needed to look towards other solutions - we understand, and will be here if you come back. It's possible that we'll accept delayed subscriptions this week so at least you can test our API - I don't want to make any promises though "
[/ital]

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jenom stručný dotaz pro ty co sledují situaci kolem nabírání nových userů na openticku. Když jsem se chtěl dnes zaregistrovat, tak mi vyběhla následující hláška:

"opentick is upgrading its network infrastructure and temporarily cannot accept new users. Existing users should not experience any interruption of service. We sincerely apologize for this inconvenience and look forward to accepting many new users, very shortly. Please fill out the following information and we will contact you as soon as we're ready."

Tak bych se chtěl zeptat s ohledem na příspěvek výše, kde psali, že plánují zprovoznění nových registrací v červenci, jestli to je hláška, která tam visí od toho března nebo je to nějaká nová verze a můžu s tím very shortly doufat, že to bude opravdu brzo.

díky, Láďa


Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

Dobrý den všem traderům,

můj dotaz zní, zda jsou 1 minutová historická data z Openticku nebo Zen Firu dostatečně odpovídající pro kvalitní a adekvátní backtesting s ohledem na budoucí živé obcodování s Infinity brkers.

Jinak řečeno neliší se ty data příliš od uvedeného brokera? (jestli se vůbec nějak liší a tedy zkreslují).

Ptám se proto, neboť v článku bylo uvedeno, že čím menší time frame, tím nepřesnější mohou být data...

Děkuji za případnou odpověď.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Z OpenTicku ani ze Zen-fire se mi nedaří stáhnout historická intradenní zpožděná data GE, ER2 ani jiných e-mini trhů do Ninja Traderu 6.5. Někde jsem udělal chybu, nebo to nejde? V Openticku mám nastaveno bezplatné poskytování dat, NT mi ani možnost stažení historických intradenních dat nenabízí. Ze Zen-fire chodí jen aktuální zpožděná intradenní data.
Mila

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mila:
NT urcite nabizi stažení historických dat. File -> New -> Chart tam si vyberš instrument a vpravo nastavíš jak dlouhou historii chceš. Zen-Fire má určitě historii alespoň předposledních kontraků a to i tickovou, nezkoušel jsem více, ale do půl roku zpět to asi jde taky. Jinak ještě oprava, data ze Zen-Fire určitě nejsou zpožděná!! Je to kvalitní datafeed se vším všudy a zdarma. Potom co jsem ho objevil je pro mě OpenTick bezpředmětný.

Jakub

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...