Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: NinjaTrader - podrobný tutoriál k instalaci a zprovoznění programu


Doporučené příspěvky

Ahoj zdravim vsechny, predtim nez Vas poprosim o odpoved na svou otazku bych Vas chtel vsechny pozdravit, podekovat za ochotou pomahat druhym a samozrejme poprat hodne zdaru do obchodovani!!! A ted rovnou k veci, je mozne nacist do ninja traderu data z akciovehu trhu FTSE?Pokud ano jak na to, kde ty data najdu?O neco jsem se pokousel, ale bez vysedku.Dekuji predem za jakoukoli odpoved s pozdravem
Mic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 279
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím,

neměl někdo potíže s přihlašováním na Zenfire? Mě to totiž píše Login failed : unable to login. Už se na to celý den snažím přijít ale zatím nic. Procházel jsem ninja-support forum, ale nic jsem nenašel tak jsem jim pak psal na support a oni mi psali že mi to asi blokuje firewall. Zkoušel jsem ho tedy ve windowsech vypnout ale taky to nepomohla, tak pořád přemýšlím čím by to mohlo být. Nemá s tím někdo náhodou zkušenosti?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Sanka,

kde je problém netuším, ale snad pomúže, když přepošlu jejich email včetně loginu.

Thank you for requesting a NinjaTrader v6 demo, the information is below. This is not your average NinjaTrader demo, it is using Zen-Fire, the most widely demanded, robust and reliable connection for professional traders. Please let me know if you need help with the setup or if you have questions about opening an account.



Here is the link to the account opening instructions: www.mirusfutures.com/futurestrading_open_account.htm.

Here is the link to more information about NinjaTrader: www.mirusfutures.com/futures_brokers_NinjaTradersupport.htm


Byron Zook
312-423-2241
(800) 496-1683 x2241
byron@mirusfutures.com

DEMO ACCOUNT INFORMATION

Installing NinjaTrader

1. You will need to install DotNet 2.0 if you do not already have it. www.novusfutures.com/dotnet2.exe


2. Download and install NinjaTrader Version 6- www.ninjatrader-support.com/ninjatrader/nt6/NinjaTrader.Install.msi



After installing, when you first run the application you will need to copy/paste the Ninja License key



@SIM-DRBT-D593-40B1-AE74-C79F-715D-1952



Setup the account connection in Tools->Account Connections, click on Add. Enter a name for the connection (anything you want it to be) then select Zen-Fire as the Provider. Hit Next and enter the following username and password:


User Id: 114mir@sim.com
Password: 172mir



Click on Finish. Close the account connections window. To establish a live connection, click on File->Connect and select the name that you gave it.



File->New and select a chart, static superdom, market analyzer or whatever you need. In the help section you should find a lot about what it can do. Press F1 within any given window to access the context-sensitive help file. Very powerful for automation and strategies. I run several Tradestation systems through it but have never actually used the OIF version of automation.



www.MirusFutures.com


Richard

Link to comment
Sdílet pomocí služby

danek:

Zdravím tě, jsem to chtěl právě zkusit jak jsi mi tu kombinaci minule doporučoval NT - zenfire...no a narazil jsem na tenhle problém. To co píšeš mi právě moc nepomůže, tento postup jsem už absolvoval, avšak chybu mi to háže až když se chci napojit...kdo ví jestli problém někde nebude v nastavení mého počítače...viz. ten firewall, avšak zkoušel jsem dát povolit co se dalo a nic:( jak jsem psal na support tak mi napsali:

your computer is unable to access us through the Internet. Most likely it is a firewall or anti-spyware program. Disable them close ninja and reopen. Once you find what is blocking you, you can configure it to allow the traffic. Our tech support staff will be able to log in remotely and help you on Monday morning as well.

Pat

Ale jinak dík...snad na to nějak příjdu...bude to zas nějaká blbost jak se znám :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý deň,

ďakujem tvorcom za vytvorenie cesty a pomoc pri budovaní trading-u a Vám ostatným taktiež za pomoc a trpezlivosť pri riešení problémov, s ktorými sa pri trading-u stretávame.
Som absolútny začiatočník a ráb by som skúsil papierové obchodovanie a analýzu historických dát. Napriek tomu, že som našiel na týchto stránkach mnoho odkazov na bezplatné historické data a aj postup na ich získanie, moja snaha je stále na nule. Opentick, tak ako bolo písané v predchádzajúcich príspevkoch je nateraz pre nováčika nedostupný. Skúšal som to teda cez NJ a Interactivebrokers, ale napriek tomu, že som postupoval presne podľa návodu, nedarí sa mi pripojiť na IB. Vyhadzuje mi nasledovnú hlášku: Login failed: IB.Adapter.StartTws: can´t find registri key ´Trader Workstation´. Je potrebné sa na IB niekde registrovať? A ak áno, aký je prosím postup? Niked som to nenašiel, a ani v diskusii. Možno som to prehliadol.

Vopred ďakujem za odpoveď.

Tyrolák

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na IB? Pokud chceš data od IB, musíš tam mít fundovaný účet a pokud neobchoduješ, platíš asi 10 USD za data měsíčně.

Free řešení je třeba ten ZenFire, ten mi chodí velmi dobře ... tuším, že www.mirusfutures.com - někde to tu bylo v diskusi, hledej. Nevím, jestli má nějaké časové omezení, mě to zatím běhá asi třetí týden a vše OK.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Chtěl bych se zeptat zkušenějších, jakým způsobem se jim v platformě Ninja Trader vykreslují indikátory CCI50 a CCI14? U mě je to tak, že k vykreslení dojde až v momentě dokončení svíčky, což se mi nejeví jako ideální. Dělá vám to stejně, je to v pořádku nebo mám něco špatně nastavené?

Díky za radu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Už jsem se s tím také potkal, když jsem místo verze 6 nasadil novou 6.5.
Řešení vypadá složitě, ale je v principu jednoduché:
Hlavní menu NT -> Tools -> Edit Ninja Script -> Indicator
Vybrat FinWinCCI a potvrdit OK
Chvíli to bude hrabat, pak se otevře okno "Indicator - FinWinCCI", kde bude zdrojový kód toho indikátoru, tam je potřeba kliknout na asi 5. ikonku zprava (volba "Compile")
Zase to chvíli bude hrabat a objeví se "Success - Indicator succesfully generated". Potvrdí se OK a okno se může zavřít.
Pak stačí znovu vybrat šablonu FinWin a mělo by to být OK.
Předpokládá to ovšem, že je tam nahraný i ten indikátor FinWin :-)
Jinak proti té šabloně tak jak byla doporučuji ještě nastavit u těch CCI "Calculate on bar close" na false, aby se to vykreslovalo průběžně a přidat i indikátor VolumeCounter, který do té šablony nešel dát, protože je neuložitelný - nevím proč.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...