Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Ninja Trader - nastavení programu od A do Z


Masaryk

Doporučené příspěvky

Alec, all : tak po více reinstalacích NT hotovo. A teď vím, že to nejspíš nebylo potřeba. Stačilo si pořádně pročíst všechny chybové hlášení. Zaměřil jsem se na import (zbytečně). Zkusil jsem samozřejmě i samotnou kompilaci. Vždy tam byla chyba. Až při x-tém pokusu jsem konečně přečetl chybovou hlášku. Bylo potřeba odmazat určité indikátory a pak jeden po druhém nahrávat a kompilovat. V kódovém okně kliknout pravým tlačítkem a zvolit preference a přidat soubor NinjaVendor.dll (nesedím u toho, tak přesné znění nemusí odpovídat). Mnou požadované indikátory až na výjimky se mi podařilo rozchodit. Zatím se neprojevuje žádná chyba při vykreslování ani při reálném běhu, ale ani to není vyloučeno, převzal jsem je z 6.5

Díky všem za nápady a rady.
Přeji příjemný letní den plný PROFITŮ.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

2hirens:
A promin, to melo byt pro syrda :) No ten tvuj problem je v tom, ze tam mas nejaky script ktery ma chybu.
Pri importu se totiz stane to, ze on vezme ten tvuj novy script a prekompiluje jej spolecne se vsema co ma a vytvori jednu dll. Takze kdyz uz tam chyba je, tak je problem.
Cesta je otevrit si jakkykoli indikator na editaci v NT a zkusit jej zkompilovat a dole v okne hned uvidis kde jsou problemy.
Pokud sem hodis nejakou hlasku z onoho okna dole, tak hned je mozne lepe pomoct :)

D.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahojte,dneska som si stiahol NT,len vobec neviem ako tam mam nahodit data,presnejsie neviem z akeho serveru.Cital som clanok ze z Openticku sa dalo a zadarmo,no potom som sa docital ze uz je to zrusene.Viete mi poradit nejaky server z kade sa to da brat zadarmo a ako to tam nainstalovat?
A este by som sa chcel spytat na vas nazor na platformu od XTB aky mate na to nazor,co sa vam na tom paci a co nie,teda ak s nou mate skusenosti.

Vela stastia prajem a pevne nervy :))

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Prosím o radu. Před asi 5ti týdny jsem se zaregistroval u Zen-Fire a propojil to s NT 7 přesně podle videotutoriálu tady na finančníkovi. Vše šlo v pořádku. Jenže včera jsem musel přeinstalovat Windows a když to chci znovu propojit, jak jsem to dělal před tím, tak mi to při volbě connect ukáže takovouto chybu. Už si nevím vůbec rady. Ani novou registraci mi Zen-Fire nepovolí. Nemají to třeba nějak časově omezeno? Prosím, jestli někdo víte co s tím, tak poraďte.

16664

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak zjistil jsem další rozdíl v zobrazování grafu trhu FGBL a TF v Ninjatrader 7. Mám stažený replay data například za 5 dní. Zatím co pro trh TF mohu dole posuvníkem postupně projet všech 5 dní, když se přepnu na FGBL, tak mám v grafu vždy pouze jeden den. Proto i ty indikátory, které potřebují pro výpočet několik předchozích svíček, jsou každý den zpožděné. A já potřebuji aby byly zpožděné jen první den a pak už ne. Neví někdo co s tím?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mdas:
treba to tak máš nastavený ale tuším kde je tvůj problém.
V okně grafu a menu Data Series v pravé čísti může zvolit kolik dnů nazpět se ti bude v grafu ukazovat.
Jmenuje se to "Day to load".
A poté tam máš také volbu "Session template" kde si můžes zvolit zda se ti bude zobrazovat jen hlavní obchodní čas "Use instrument settings" nebo chces vidět noční seanci a zde máš dvě možnosti, s nebo bez víkendu "Default 24/5 " "Default 24/7" (to lomítko je 24h/7dní nebo 24h/5dní).
Pokud vidíš jen hlavní seanci tak indikátor se vypočítává bez noční seance tudíž pokud přes nic vnikne gap tak i indikátor je dost rozhozený vůči skutečnému vývoji ceny. Toto můžes odboura použítím grafu s noční seancí.

Snad je to srozumitelné a neříkal jsem ti neco co již dávno víš.

"Opakování je matka moudrosti"
:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Vás.
Funguje někomu z Vás demo účet od Zenfire (AMP, Mirus...) v NT7?

Backtestoval jsem na starých datech, nepořeboval jsem připojení, všiml jsem si, že demo mezitím vypršelo.
Registroval jsem nové - vím, nečestné a nesportovní - dostal přihlašovací údaje a ... Login Failed: Check..., prostě oznámení, když vyprší demo.
Registroval jsem ještě jedno, nové přihlašovací údaje, stejný problém.

Setkal se s tím někdo z Vás?

Předem děkuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...